Benim "tamam" dır. Tamam dersem uzak dur 😂. Bu kadını 6 senelik ticaretimde kolay kolay memnun ettigimi hatirlamiyorum ve bi kaşık suda bogasım gelir her zaman. Kocası arkadasım neyseki

Benim "tamam" dır. Tamam dersem uzak dur 😂. Bu kadını 6 senelik ticaretimde kolay kolay memnun ettigimi hatirlamiyorum ve bi kaşık suda bogasım gelir her zaman. Kocası arkadasım neyseki

Sinirli ve öfkeli olduğum zamanlarda olabildiğince sessiz kalmayı tercih ederim. Ağzımdan sonrasında pişman olacağım şeyler çıkmasın diye. Eğer ki bir şeyler demem gerekiyorsa "Sen bilirsin" derim bunun yanında kendimi frenleyerek diyalog kurmaya çalışırım ancak tercihim susmaktır
Beni de yazdin resmen.
Sen karşında aptal mı var sanıyorsun dediysem son raddedesine gelmişimdir ondan sonrasında söylediğim hiçbir şeyi düşünmem kalp de kırarım füze de atarım molotof da kolay kolay sinirlenmem ben uğraşsın sabaha kadar güler geçerim çoğu şeye ama aptal yerine konmaya tahammül edemem
Bende bunun gibi tabi
Cevap
0Cevap
Sinirime, öfkeme dikkat etmedim ama genel de hayal kırıklığım üzüntümün cevabı "peki" dir
Belli baslidir zaten. Pekide bunlardan biri
Asla kelime kullanmam. Mimiklerim, nefes alışım, göz devirmelerim belli eder.
Sen sinirlenme
Sebep
“Bak benim canımı sıkma”
Bu çok tatlı bir şey ama ki 😂😂😂
Yok ya bazi tipler vardir karakterler vardir ne yapsa birinin gozunde sinirli olamaz 😂 bana biri boyle dese az da samimiyet olsa. Bunudese bana yerim seni 😘 derim..
Bu daha cok sinir eder tabi fatkindayim hahahahaha
Askim kamyon altinda kalmakmi senin kemiklerimi kirman mi deseler. Kemiklerimi kirman derim 😘
işini düzgün yap sende
Sjsksv tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?