son zamanlarda aşırı düşünmeye başladım, zaten obsesif tanısı koyuldu birkaç hafta önce. psikolojik destek görüyorum ve sadece psikolojik sebeplerden mi bilmiyorum ama son zamanlarda kendimi çok çirkin bulmaya başladım, erkek arkadaşım beni beğenmeyefek, beni bırakacak, ben yeterli değilim vb düşünceler gelmeye başladı. normalde böyle biri hiç değilim aslında ama neden olduğunu anlayamadım. hiçbir şey yapasim gelmiyor artık hem de hiçbir şey. sadece uyumak istiyorum tüm gün. ne yapacağım ben böyle ya lütfen yardımcı olun asla harekete geçemiyorum hiçbir şey için. geçsem de kötü düşünceler yine yoruyor ve halsiz düşüyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçici bir şey bu nasıl geçer diye soracak olursan özgüven kazanmalısın öyle düşündüğün an ben güzelim mükemmelim vs vs de gece de olsa böyle düşünürsen saçlarına şekil ver bakım yap makjay yap düzelir bende böyle düzeldim
Bunlar sadece temelsiz düşünceler hiçbir ehemmiyeti yok. Gelip geçicı.
nasıl geçecek peki? kendiliğinden mi yoksa bir şey yapmalı mıyım? dediğim gibi hiçbir şey yapasim yok öl deseler ölürüm şu an çok yoruldum bu halimden
Psikolojik tedavi alıyor musunuz? İlaç alıyor musunuz?
Ailenizin bu durumunuzdan haberi var mı?
psikoterapi alıyorum ama ilaç almıyorum. ailemin de psikolog ile görüştüğümden haberi var ama durumumdan tam olarak haberi yok. pek bir şey anlatmadığım için keyfi olarak görüştüğümü falan sanıyorlar. zaten birilerinin anlayacağını çok da sanmıyorum..
Ailene lütfen anlat. Erkek arkadaşına da anlat. Ve ilaç tedavisi senin beynininde ki tekrarlı surette ki düşüncelerin ördüğü bağlantıları zayıflatacaktır.
Çevrende ki insanların desteğine böyle bir zamanda çok ihtiyacın var. Kendine yazık etme.
erkek arkadaşımın durumumdan haberi var konuşuyorum onunla bu tarz şeyleri ama ailemin beni anlayacağını çok sanmıyorum. onlara göre yediğim önümde yemediğim arkamda. hatta psikoloğs neden gidiyordun biz konuşalım seninle diyorlar. doğrusunu söylemek gerekirse çok ilgililer ve bu zamana kadar bunun eksikliğini hissetmedim ama bazı konularda fikirlerimiz uyuşmuyor tam olarak bu yüzden anlayacaklarini düşünmüyorum. ama arkadaşlarımın ve erkek arkadaşımın haberi var dediğim gibi
bu durum sence geçebilecek bir şey mi, gerçekten çok yoruldum bir ümit var mı sence
O vakit arkadaşın sana destek olacak ve de ilaç tedavisi ile kendine geleceksin bunun yolu bu. Doktora ilaç alabilir miyim çok yoruldum artık diyiniz. Bakalım ne diyecek?
Evet psikolojik olabilir büyük ihtimalle. Peki doktor bir tedavi ilaç vermedi mi?
yok ilaç vermedi psikoterapi ile devam ediyorum aylar oldu gideli ama tanıyı daha yeni koydu
Tedaviye de yeni başladınız o zaman sizin ki bayağı zor bir durum ya insan aldığı nefesin tadına varamaz ki. Biraz sabredin bakalım inşaallah faydası olur.
ya aslında belli bir tedavi ile ilerliyorduk uzun süre. psikoloğum bana tanıyı söylemeden önce de zaten ne olduğunu bildiğini söyledi. sadece durumu bana daha geç izah etmiş. o yüzden bir süredir tedavi ile ilerliyoruz aslında ama durum böyle işte :((
Anlıyorum zor bir durum gerçekten. İnşaallah tez zamanda kurtulursunuz.
inşallah ya teşekkür ederim yorumlarınız için
Rica ederim geçmiş olsun.
Kaç yaşındasın ilaç kullanıyor musun aynı şeyler bendede var çok düşünme vs benzeri şeyler
20 yaşındayım ilaç kullanmıyorum psikolojik destek alıyorum psikoterapi yani. 6-7 aydır bu sürece dahilim. ilk durumuma göre daha iyiyim ama baksana hâlâ yeterli değil. gerçekten çok üzgünüm
Kafaya çok takmaa
Regl olcaksin geçmiş olsun🤣