Kişilik & Karakter Sık sık gittiğiniz bir mekan var mı? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Müdavimi olduğunuz bir yer, sizi artık "kendilerinden sayan" bir lokanta-cafe-bar vs gibi bir yer var mı? Sık sık gittiğiniz bir mekan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Sık sık gittiğim özel bir mekan yok ama avm ye gittiğim zaman mutlaka kafeye gider bir kahve içerim.. hazır gitmişken 1 0 Yorumla
Interstellar_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Evet. Bunun cok kiymetli oldugunu dusunuyorum. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yemeğini beğenip yediğim yere fazlaca gidebilirim 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Sürekli aynı mekâna gitmeyi sevmiyorum... 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Adana dürüm yapan bir yer var orasının müdavimiyim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır ben hiç evden dışarı çıkmıyorum 1 0 Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Mutfak.. 1 3 Yorumla Potdemiel +1 yıl Salonun karşısında. Yorumla Wineandorange +1 yıl Bu da iyi bak. Yorumla Potdemiel +1 yıl Sağol bacım. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İş yerim 1 6 Yorumla Wineandorange +1 yıl Kiyamam. Allah kolaylik versin. Yorumla Boavistaa +1 yıl Kıyıyorlar Yorumla Wineandorange +1 yıl Biliyorum hem de dilim dilim değil ince ince öyle bi güzel kıyıyorlar ki eski haline dönemiyorsun bunun için kolaylıklar diledim Yorumla Boavistaa +1 yıl Kibar olduğun için teşekkürlerimi sundum Yorumla Wineandorange +1 yıl Ricalarimi sundum ben de Yorumla Boavistaa +1 yıl Eyw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sık sık gittiğim özel bir mekan yok ama avm ye gittiğim zaman mutlaka kafeye gider bir kahve içerim.. hazır gitmişken
Evet. Bunun cok kiymetli oldugunu dusunuyorum.
Yemeğini beğenip yediğim yere fazlaca gidebilirim
Evet sürekli gittiğim kahveci var
Sürekli aynı mekâna gitmeyi sevmiyorum...
Evet pek mekan değiştirmiyorum
Adana dürüm yapan bir yer var orasının müdavimiyim
Hayır ben hiç evden dışarı çıkmıyorum
Mutfak..
Salonun karşısında.
Bu da iyi bak.
Sağol bacım.
İş yerim
Kiyamam. Allah kolaylik versin.
Kıyıyorlar
Biliyorum hem de dilim dilim değil ince ince öyle bi güzel kıyıyorlar ki eski haline dönemiyorsun bunun için kolaylıklar diledim
Kibar olduğun için teşekkürlerimi sundum
Ricalarimi sundum ben de
Eyw
İstanbul Taksim paşa club :Ddd