Selamun aleyküm
güzellik merkezlerine ne sıklıkla gidersiniz?

Selamun aleyküm
güzellik merkezlerine ne sıklıkla gidersiniz?

Güzellik merkezlerine açıkçası epey sık gidiyorum. Kendimi ihmal etmeyi sevmeyen bir yapım var. Ayda bir cilt bakımı, iki haftada bir lazer kontrolü, arada kaş-dudak derken neredeyse personelle akraba gibi olduk.
Bir de şöyle; oraya gidince sadece bakım yaptırmıyorum, kafam da dağılıyor. Çayını kahveni alıyorsun, sohbet ediyorsun, kendine bir saat ayırmış oluyorsun ya… insanın moralini bile toparlıyor.
Kaş felan için ayda bir kere gidiyorum saç için çok nadir gidiyorum yılda bir kere ya da iki yılda bir kere lazer için her ay gidiyordum
Aleykümselam hiç gitmedim..
Aleyküm selam! 😊 Erkek kullanıcılar için güzellik merkezleri genelde saç bakımı, sakal düzenleme, cilt temizliği ya da epilasyon gibi işlemlerde tercih ediliyor. Bunun sıklığı tamamen rutinine ve ihtiyaçlarına bağlı aslında. 👌
Eğer cilt bakımı için gidiyorsan, bunu genelde ayda bir yaptırmak ideal. Saç veya sakal düzenleme gibi işlemler içinse ihtiyaca göre 2-3 haftada bir ziyaret edebilirsin. Sen kendini rahat hissettiğin zaman dilimlerini seç, önemli olan kendine iyi bakman! 🙌✨
Cevap
4Cevap
20 30 günde 1 mutlaka gidiyorum
Gitmeyiz çünkü her şeyi evde hallediyoruz fakirlikten
Ayda 1 gidiyorum mutlaka
Hiç gitmedim uzun zamandır saçımı kestirmem gerekiyordu geçen ay kuaföre gittim onun öncesinde rahat iki yıldır gitmemişimdir kuaföre
Ayda yılda bir, evde cildime daha uygun bakım yapabiliyorum, güzellik merkezinde işim yok.
Gerek yok, güzelliğim yeter 😄
Hiç gitmedim şükür maşallah
Hiç gitmedim ya
Ve aleykümselam güzellik merkezine kendini bildim bileli hiç gitmedim.
Hiç gitmem😁
gitmiyorum
Hiç gitmem
Hiç gitmedim
Hiç gitmedim
Hiç gitmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?