Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar,
İllaki uzman desteği şart değil tabi ki. Bunun yanında sende kendini kişisel olarak geliştirebilirsin. Bununla ilgili YOUTUBE aracılığı ile birbirinden güzel kaliteli videolar var. Bunlardan faydalanabilirsin. Bununla birlikte hayatında küçükte olsa birkaç değişiklik yapmak senin için pozitif bir adım olacaktır.
Örnek verecek olursam spor yapmak, birkaç eğitime katılmak ya da olabildiğince sosyalleşmek gibi. Bunların etkisini zamanla çok daha fazla hissedeceğine şüphem yok eminim ki.
ne kadar çok insanlar ile diyalog kurarsan. İnsan ilişkilerin artarsa bu konuda gelişirsin. Çok ciddiyim, çağrı merkezine yeni gelen personeller olurdu. O kalabalık arkadaş ortamında ilk zamanlar çekinen içimize giremeyen insanlar bir kaç ay sonra ortamın o'su oluyordu. d
Yani özetle psikolağa vereceğin para yerine dışarda insanlarla iletişim kurarak, takılarak doğal yollarla yapabilirsin.
Merhaba, direkt olarak psikolog şart değil bence yani bunu kendi kendinize de başarabilirsiniz. Ben söylemek istediğimi söyleyeceğim, başarabilirim falan derseniz kendinize inanırsanız psikoloğa ihtiyaç duymadan da bazı şeylerin üstesinden gelebileceğinizi göreceksiniz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hayır şart değil. Bunların üstüne kendinde çalışabilirsin.
Ama uzman hekimden destek alman bunları geliştirme yönünden, daha hızlı atmana neden olur..
Cevap
6Cevap
Hayır. Özgüvenli olmak için başarılı olduğun ya da olabileceğini düşündüğün bir işe, bir konuya odaklanmalısın. Ağzının iyi laf yapması için ise biraz analitik zeka ile birlikte bolca kitap okumalısın. Kitap okumak cümle kurma kapasiteni de düşünme kapasiteni de fazlasıyla arttırır.
Peki seslimi okumalıyım kitabı sessiz mi
Hiç fark etmez, nasıl daha iyi hissedeceksen. Sesli okumanın tek ekstra faydası diksiyonunu geliştirmen olur.
Özgüvenden sağlar mı peki kitap okumak
Evet. Geliştiğini fark edeceksin ve bu durum özgüvenini olumlu etkileyecek.
Özgüven kazanılır Fakat insanlar Egoist davranmakla özgüvenli olunacağını zannederler. Özgüven kazanmanın yoluda başarılar elde etmek ve kendini geliştirmekten geçer. Başka yolu yok ağzının iyi laf yapmasını mı İstiyorsun madem. Git sosyalleş ortama gir Girdiğin yerde pot kırarım korkularıyla susma ne pahasına olursa olsun çeneni çalıştır. Git gide kendini bu konuda geliştirmiş olacaksın zaten ağzın laf yapar hale gelecek
bana göre şart değil ama gidersen senin için daha iyi olur
özgüvenini kendin kazanabilirsin sosyal ortamlarda bulunmaya çalış
Değil ama çok yardımcı oluyor, ben öyle çoğu şeyi aştım
Kesinlikle gitmelisin. O kadar yardımcı oluyor ki. 3. Seansıma gideceğim, kendime geliyorum resmen.
Ne konuda yardımcı olur
Her konuda
Kendine güven kendine değer
Kendin halletmen zor şart
İse yaramaz
Hayır
Hayir degil
Şart değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?