Etrafımda ki insanların hepsinin bi çevresi var. Bana her yaptıklarını anlatıyorlar ben sadece dinlemekle kalıyorum. Bi olay anlatsam yıllar önce olan olayları anlatabiliyorum. Kuzenimin hal ve hareketlerine bakıyorum ya ben utanıyorum onun yaptıklarını ama o kadar çevresi var ki. Sevgilisiydi galiba telefonu açmadı diye yanımda anasından babasına kadar herkese sövdü. Kendisinde volim mu neymis ondan içiyorum diye hava atmaya çalışıyor. Sevgilisi boynuna hickey yapmış bende ona yaptım falan diye gülüyor ya ben utandım senin yerine. Neyse böyle insanlar çevre bulabiliyorken ben niye bulamıyorum aq
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boş ver dinleme
Özgün olmak varken başkalarına imrenerek yaşama hayat boyu ayna olmaktan çıkamazsın
Bunlara özenmiyorum gördükçe utanıp midem bulanıyor daha çok özendiğim kişiler dünyaca ünlü olanlar başarılara imza atmış kişiler
Senin başarımın ya da ünün var mı
Ortaokulda giatr çalıp gösteri veriyordum, başarı mi bilmem ama denediğim her tatlıyı tam yapabiliyorum
Bunların kursuna yazılıp daha da ilerletebilirsin kendini bak ne güzel şeyler yapıyorsun işte anormal bi durumun yok
Kurslara yazıldım 5 kursa dil falan da öğrenirim dedim kurslar başlayalı bir ayı geçti hala benle iletişime geçilmedi büyük ihtimalle seneye kaldı
Olabilir benim işten pek vakit kalmıyor hevesim de kalmadı zaten enerjimi sömürdüler bari sen gelistir kendini
Benim de ailem somurmustu bir ara dil öğrendiğim zaman bu ne işine yarayacak kuran oku diyip duruyorlardı
Kuran güzeldir ferahlatır insanı bende oku diye tavsiye ederim ama dil dr öğren geliştir kendini
Şu an onun gibi cok insan olmasi onun kokay ortamda olmasini sagliyor
Böyle düşününce çok mantıklı geldi
Cevren yok diye niye kendini kötü hissediyorsun ki? Çevre edinmek için sakın değişme.
Değişmedim ki o yüzden şu an evde geçiyor ömrüm en fazla yaptığım şey kardeşimi okula götürüp getirmek
Tek başına gezsen mesela zevk alamaz misin?
Sosyal anksiyete ile savaşıyorum sokağa çıkmak benim çok korkutucu
Yani arkadaşım olsa sosyal anksiyete dışarıda daha az rahatsız eder mi diyorsun
Aynen öyle 9 yaşında ki kardeşim bile yanımda olunca rahatlıyorum
Nerede yaşıyorsun hangi şehir
Kocaeli
Anladım aynı olsa sana yardım edeyim diyecektim
Düşünmen bile yeter teşekkürler
Herkese benziceksen olmasın bence ;))
Benzemeyince unutuluyorum ki
Ciğeri 5 para etmeyen insancıklar unutsa ne olur unutmasa ne olur hepsinin özentiden ibaret hayatı. Çevrem çok geniş ama 3 kişiyi geçmez dost dediğim. Ayrıca öyle şunu yaptım bunu yaptım diyen insanlardan pek haz almıyorumda
Bende sevmiyorum gıcık geliyorlar
Gıcıklar çünkü. Kimseye ihtiyacın yok bence. Yaş ilerledikçe çevrende değişiyor , insanların kaliteside. Kimse neden çevremde yok diyeceğimiZe kendimize odaklanmalıyız gerisi bir şekilde oluyor
Hickey noluyo ki
Aşk öpücüğü ya da kısaca emcukleme karşında ki kişinin vücuduna iz bırakıyorsun emerek falan
Yuh be harbi mi bide anlatiyo demek
Hem çocuğunkini hemde kendininkini gösteriyordu
Sen normalsin onlar anormal kanki
Nasıl yani takip etsene beni kanki
Güzel değil isen zor
Kendimi güzel bulmuyorum ama okula giderken etrafımdakiler çok güzelsin diyip duruyorlardı
O zaman kendini bakıma al. Saç, makyaj , kıyafet, spor falan. Başkası için değil, kendin için. Kendini daha iyi hissedersin
Saçıma bakım yapıp duruyorum aile evinde kaldığım ve çalışmadığım için makyaj yapamıyorum spor istesem temizlik yap o spor zaten diyorlar yani önüm kapalı çok da olumsuz bir insanmışım aq
hickey ne fkdkd
Aşk öpücüğü de deniyor emcükleme kısaca boyunlarında vardı emmisler birbirlerini
sen niye utanıyosun ki onlar eminim bıyunlarıyla kalmamışlardır
Bende öyle düşünüyorum
sanki senin manita olsa emcüklemicen mi ahah
Yok kalsın cinsellikten uzak hayat en iyisi