Whatsapp ı kullandigimdan beri yani 7 yıl. O zamndan beri hem çevrimiçi , hem mavi tik, hem son görülme, hemde pp var.
Benim eski kiz arkadasimda hicbiri yoktu. Neden kapatiyosunuz bu bilgileri kendinize guvenmiyormusunuz.
Kimse kusura bakmasin , bunlari kapatan insan birincisi kendine guvenmiyordur. İkincisi guvenilir biri degildir.
Simdi sey diyenler olur,"-ben cevrimiçi iken bana yazmasinlar diye kapatiyorum " ya da "mavi tikim kapali cunku mesajina hmn cvp vermek zorunda degilim" cok haklisin hatta o kadar haklisinki kimsenin mesajina cvp vermek zorunda degilsin. Şunu diyebilirsin karsidakine "-ben senin mesajlarina cvp vermek zorunda degilim " bunu neden demiyorsun madem zorunda degilsinya, haa tabi diyemezsin. Cunku bunu dersen karsidaki , hmm oyle ise bundan sonra sana mesaj atmammm. Bitti bu kdr. O zorunda degilimcilerden ztn nefret ederim. Birsey diyorsun ya da soruyorsun "zorunda degilim" icimden sktr ulan diyorum. Neyse konuyu cok dagittik. Sizce acik olmalimi olmamalimi. Bence acik olmali hepsi. Haa en azindan son gorulme ve mavi tik olacak. Hatta kesin olmasi gereken mavi tik. Bu yuzden kapali olmali diyeceginiz seyleri merakla bekliyorum cevap vermk için:))
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer