Kendi ülkem için gözümü kırpmadan savaşırım.. Savunmasız masum insanların, çocukların üzerine ateş etmek bombalamak savaş olamaz.. Bu bir katliam.. Elimizden bir şey gelmiyor çok üzgünüm o insanlar için ama tek yapabildiğim bu zulmü duyurabilmek.. 😔
artık savaşlar teknoloji ile oluyor. insan gücü de lazım ama teknoloji olmadan olmaz. bunun yanında ekonomik olarak da güçlü olmak şart. 3. ir ülkenin bu olaya dahil olması 3. dünya savaşı çıkar. bu da çok uzun ve çok kayıplı bir süreç demektir. buna kimsenin cesareti yok.
Allah yolunda cihad için savaşırım eğer savaşmaz kaçarsak kuranda ayet var mal mülk Allah yolunda cihattan daha değerli ise Allah'ın sizin hakkınızda azap emrini verinceye kadar bekleyin diye ayet var
Sözünü dinliyorsan ve ilk yazdığın yoruma bakınca da benden daha çok senin başkanın oluyor bence. Kalk git seni tutan mı var diyorum ben sana sen gelmiş ne diyorsun. Bireysel olarak kalk git, İslam için savaşmak, masumları korumak için, şehit olmak için dürtü mü bekliyorsun. Seni tutan yok, kalk git.
Mısır'a gidebilirsin. Oradan refah kapısından geçersin. Sen yeter ki gitmek işte şampiyon. Diyorum ya seni tutan yok ama tutan olmadığı için sen boş boş sallamayı tercih ediyorsun.
Bak bak klasik AKP zihniyeti işte. Dumur olup verecek cevabı olamayınca direkt küfür, çünkü beyin yok, sözleri ve fikirleri ile küfürleri ile tartışılırlar.
Gitmeyen haindir demiş ve ben de hain olmuşum 🤣🤣 Ulan ben zaten gitmem diyorum, sen millete hain diyeceğine kendini hain yapıyorsun ve işkembeden sallıyorsun. Korkuyorum ülkeye bir saldırı olsa ilk kaçacak kişi sizler olacaksınız ve en büyük hainlik sizde olacak. Sizler rüzgar nereden eserse oraya dönersiniz çünkü.
🤣🤣🤣 Gülüyorum ama sizin verdiğiniz oylar ülkeyi yönetiyor diye buna da içim ağlıyor. Ulan harbi bak gidin savaşın, olur da şansımız var ise mermi filan isabet eder belki sizlere, ne güzel şehit de olursunuz.
Cidden yazdıklarımı 3. kişi olarak okuyup yazdığın cevap Akp ile ne ilgisi var mı demek? Ya yazdıklarımı tam okumadın ya da okuduğunu anlamıyorsun. Anlayabilecek kişi isen tek olarak yazdığımı da oku derim ama anlamaya çalış.
Bu cümleyle başlayan bir yorumu daha neden okuyayım? İnsanlar ölüyor çocuklar zalimsizce öldürülüyor soru çok net insan hakları için savaşır mısın savaşmaz mısın? Buna ne din katılır nede siyasi görüş. İnsan mısın değil misin sorusu da diyebiliriz!
Okumadığını söylememe rağmen hala okumadan yorum yapıyorsun. Ne diyeyim ki sana. Bilip bilmeden konuşuyorsun şu an ve komik duruma düşüyorsun. Ben ne demişim orada sen de gelmiş bana ne yazıyorsun. Cidden çok üzücü bir şekilde komiksin.
Sen sus görüş sahibi. Lafta giderim savaşırım, zulme engel olurum diyorsunuz ama iş icrate gelince en büyük korkaklar siz oluyorsunuz. Gördük savaşırız diyenleri dün, insanların dükkanlarını arabalarını mahvettiniz. Soran da okumadan seni adam sanıp seni savunuyor burada.
Valla sana 2 kere sana kibarca yazdım, anlamayarak ve anlamamak ile beraber sorun da çıkartmak için yazıyorsun. Daha da sana bu tavırla yazmam. Sen ya anlama özürlüsün ya da bildiğin tam bir kezbansın. Ben sana ayrı cevap yazdım dedim hatta sen de o yazdığımı beğendin. Bu görüş yazan özürlüye de kendi özürlü görüşleri için yazdım. Şimdi gelmiş anlama özürlüsü gibi başkalarına saldırarak değil kendin için yazacaksın diyorsun. Bak özürlü arkadaşım, şu an sen de iki kişinin arasında bir konuya üçüncü kişi olarak bana saldırarak yazıyorsun, hem de bir bok bilmeden ve anlamadan. İşkembeden sallıyorsun. Anlama özürlüsü müsün yoksa sende klavye başında tepki gösteren süper savunucu musun? Görüş sahibinden daha bir ergen çıktın he.
@RaistlinMajere_ bana bak ben yazdığım şeyde sana hakaret etmedim ve evet kendi görüşünü beğendim ama başkalarına neden rencide edici oluyorsun anlamış değilim. Bu beni özürlü de yapmış olmuyor çünkü bazı zihniyetleri anlamasamda olur benim için. Mesela neden saldırıyorsun çamur atıyorsun hakaret ediyorsun sadece kendi görüşünü yazmak varken 🤷🏼♀️ Özürlü ya da aptal olmadığımı biliyorum bu senin düşünceyse eğer bu seni anlatır beni değil! Daha da ileriye gitme ilk ve son uyarım