Kişilik & Karakter Kendinizi “3” kelime ile özetleyin? Karalieva Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendinizi 3 kelime ile özetleyin 🙂Ben : Ressam ruhlu akrep Kendinizi “3” kelime ile özetleyin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yalnız.mutsuz.hiçlik. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Asi bir melek 😂ilk msn adresimdi🥺😂😂 1 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ketum agresif ikizler 1 2 Yorumla Karalieva +1 yıl Merhaba ketum ikizler Yorumla Mkocbas +1 yıl Sanada merhaba karalieva Yorumla
Bodach Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sarkastik, Münzevi, Egzantrik 1 1 Yorumla Karalieva +1 yıl Vaov amazing Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dolu sempatik agresif 1 7 Yorumla Karalieva +1 yıl Dolu nasıl oluyo Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Dolu bir insan kültürlü gibi düşünebilirsin. Yorumla Karalieva +1 yıl Hmm güzell Yorumla Regnanspiritus +1 yıl Teşekkür ederim. 4. olarak akrep demek isterdim aslında :D Yorumla Karalieva +1 yıl O da bonus olsun 😂 Yorumla Regnanspiritus +1 yıl öyle olsun bonus "akrep" teşekkür ederim tekrardan :) Yorumla Karalieva +1 yıl Ne demek 😁 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Açık sözlü, düşünceli ve yükümlü 1 1 Yorumla Karalieva +1 yıl Güzel Yorumla
burak_charles Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Tutkulu ateşli akrep 🥵💦🦂 1 5 Yorumla Karalieva +1 yıl Akrepler buraya 😂 Yorumla burak_charles +1 yıl Uslanmayız biz 😅💦 Yorumla Karalieva +1 yıl Kendi adına konuş 😂 Yorumla burak_charles +1 yıl Niye öyle ama 🤩 ben memnunum halimden Yorumla Karalieva +1 yıl Memnunsan sıkıntı yok 😂 Yorumla
Sellinmmmi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Himmm himmmmm himmmmm)) 1 4 Yorumla Karalieva +1 yıl 😅 Yorumla Sellinmmmi +1 yıl Hihimm😄 Yorumla Karalieva +1 yıl Güzelmişşş Yorumla Sellinmmmi +1 yıl )) Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Normal Bir İnsanım 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. efendi kibar yalnız 1 1 Yorumla Karalieva +1 yıl Efendiler hep yalnızz Yorumla
Müslümgürsex_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Selam ben ersin 1 4 Yorumla Karalieva +1 yıl Ama öyle değil 😂 Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl Üç kelime yetmez Yorumla Karalieva +1 yıl Ahahaa hmmm Yorumla Müslümgürsex_ +1 yıl Ay ben gülerimjhjgg Yorumla
OnlinePsikolog25 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Kedi seven sanatçı 1 4 Yorumla Karalieva +1 yıl Kedileri bende severimm 😊 Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl Ne güzell. Kedi seven insanlardan zarar gelmez cok iyi insanlardır :) ve iyi anlaşılırlar Yorumla Karalieva +1 yıl Bence de 😁 Yorumla OnlinePsikolog25 +1 yıl :)) Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl ben herşeyi tek kelime ile özetliyorum BOŞ :D 0 2 Yorumla Karalieva +1 yıl Hahaha neden yaa 😂 Yorumla olbios_ +1 yıl boş çünkü her şey yani öyle çok net bu :D Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Özgür sessiz mütevazi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tutkulu esprili yengeç 🦀🤣 0 4 Yorumla Karalieva +1 yıl Aaa merhaba yengeç 🦀 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merhaba akreplerin en güzeli 🦂😂 Yorumla Karalieva +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bicik öpsün yengecin seni 🤣 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ozgur maceraci yay 0 2 Yorumla Karalieva +1 yıl Evet şaşmaz 🙂 Yorumla devilish_humanity +1 yıl :) aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yalnız.
mutsuz.
hiçlik.
Asi bir melek 😂
ilk msn adresimdi🥺😂😂
Ketum agresif ikizler
Merhaba ketum ikizler
Sanada merhaba karalieva
Sarkastik, Münzevi, Egzantrik
Vaov amazing
Dolu sempatik agresif
Dolu nasıl oluyo
Dolu bir insan kültürlü gibi düşünebilirsin.
Hmm güzell
Teşekkür ederim. 4. olarak akrep demek isterdim aslında :D
O da bonus olsun 😂
öyle olsun bonus "akrep" teşekkür ederim tekrardan :)
Ne demek 😁
Açık sözlü, düşünceli ve yükümlü
Güzel
Tutkulu ateşli akrep 🥵💦🦂
Akrepler buraya 😂
Uslanmayız biz 😅💦
Kendi adına konuş 😂
Niye öyle ama 🤩 ben memnunum halimden
Memnunsan sıkıntı yok 😂
Himmm himmmmm himmmmm))
😅
Hihimm😄
Güzelmişşş
))
Normal
Bir
İnsanım
efendi kibar yalnız
Efendiler hep yalnızz
Selam ben ersin
Ama öyle değil 😂
Üç kelime yetmez
Ahahaa hmmm
Ay ben gülerimjhjgg
Kedi seven sanatçı
Kedileri bende severimm 😊
Ne güzell. Kedi seven insanlardan zarar gelmez cok iyi insanlardır :) ve iyi anlaşılırlar
Bence de 😁
:))
ben herşeyi tek kelime ile özetliyorum BOŞ :D
Hahaha neden yaa 😂
boş çünkü her şey yani öyle çok net bu :D
Panda ruhlu at :D :D
Bohem, bohem, bohem 😌
Özeti iyi biri
Sakin ters sevimsiz
Özgür sessiz mütevazi
Tutkulu esprili yengeç 🦀🤣
Aaa merhaba yengeç 🦀 😂