O kadına çok güzel gülüyorsun diyeyim mi?

• + Son zamanlarda işe gelmediği günler oluyor. Bugün de gelmedi. Bir kaç gün önce gelmediği günleri ve geç geldiği bir günü sormuştum kendisine 'yokluğum farkediliyor" demişti. Gülümsediydim.
  • + Yarın büyük ihtimalle gelir. Karşılaştığımızda "neden işe hergün gelmiyorsun" veya "bundan sonra işe hergün gel" demeyi düşünüyorum. Cevabına göre alakayı kurup "çünkü çok güzel gülüyorsun. Bunu hergün görmeliyiz" demek istiyorum. 🤣😂😂
  • Asosyal ve içe kapanık biriyim. Bunu aşmak için bir sosyallik denemesi olarak bunu yapmak istiyorum. Amacım yürümek değil. Hem bence hoşuna gider. Ama tokat atarsa kötü olur işte.
  • Napim sizce?
  • Dalga geçebilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Dün dört kere çok kısa karşılaştık. Konuşma şansı olmadı. Bugün ikinci karşılaşmada elimdeki falcatadan sohbet başlattı. 🤣 ben de "iki gün üst üste işe gelmişsin" dedim. 'evet' dedi. "Bunu kutlayalım" dedim. "Tamam. Ne alacaksın" diye sordu. " browni, eti browni' dedim. 🤣 browni borçlandïm. 🤣 ne olacak şimdi? Yalnız denk getirince mi gülüşünden bahsetsem?
Güncellemeler
+1 yıl
Kahve ve browni ısmarladım ama çok güzel güldüğünü söyleyemedim. Ismarlamak dediğim Nescafe Gold ve eti verdim. Ne yaptı bilmiyorum 🤣🤣🤣
O kadına çok güzel gülüyorsun diyeyim mi?