Sonuca göre tavrımı değiştireceğim
Seviyor mu?
Sevmiyor mu?
Yavşıyor mu?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim erkek arkadaşımın ilişkimiz başlamadan önce bana ettiği ilk iltifat "gülüşün çok güzel"di. Ben yürüyor sanmıştım fakat ilişkimiz başladığında öğrendim gayet arkadaşça söylemiş :)
bunu bana söyleyen kişi beni sadece 1-2 yıldır tanıyor yani okuldan biliyor beni geçen dönemlerde benim ona çok yardımım dokundu falan ama hiç bu tarz bşy dememişti bu dönemde aramız bozuktu ve bir tartışma sonrası düzelmiştik ama bana şimdiye kadar hiç kimse böyle birşey dememişti brz garibime gitti benim çünkü ben onu tanıdığım kadarıyla öyle laflar söyleyecek bir kişilik değil okuldan bir arkadaşımla bu sene tanıştık anlattım aramızda geçenleri onuda biliyor ve ben ona bunu dediğimde daha ne istiyorsun seni seviyor işte gibisinden laflar etmişti. O bana çok güzel gülüyorsun dedikten sonra da durumu toparlamaya çalıştı bir ara aniden bir yerde karşılaşmıştık aramız bozukken beni görünce bir an konuşamadı kekeledi resmen ama yüznde öyle bir ifade vardı ki beni görünce napacağını bilememiş gibi arkadaşlarım seviyor bence diyo ama bilmiyorum eğer ona onu sevdiğimi söylersem onu kaybetmekten korkuyorum sence napmalıyım? 😕😕
Genellikle kendilerine yol yapmak için söylüyorlar. Biliyolar çünkü kızların yelkenlerinin suya inecegini
Normal bir yabancı kıza göre iltifattır, sevdiğini düşünür. Türkiye'deki kızlar ise kendine iltifat eden erkeklere sapık der sonra da sevgilim yok diye ağlar.
Sadece iltifat etmişte olabilir. Bu seviyor anlamına gelmez.
Cevap
4Cevap
Belki de sadece güzel güldüğün için söylemiştir, hemen altında bir şey aramayın
C şıkkı
A bence
C olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar