Kişilik & Karakter Gün içinde uykunuz geliyor mu? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tam bu saatlerde bir uyku sarıyor dört bir yanımı 😴😴😴😴😴😴😴 Güncellemeler+1 yıl Geldi benim uyku yine dostlar hemen kovalayalım gelin. Gün içinde uykunuz geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. benimde geliyor gün içinde uykum.. en çok da sabah öğlen ve akşam uykum geliyor.. ama bilin ne zaman uykum gelmez.. evet gece :D 😴 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kullandığım bazı ilaçlar uyku yaptığı için gün içinde arada sırada uykum geliyor. Geldiğinde de bayağı bastırıyor uykum... 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tamm bu saatlerde benimde geliyor sonra bir gidiyor bi daha da gelmiyor vggchc 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Uzanırsam yatarsam kesin gelir. Son zamanlar hareketliyim uykum gelmiyor. 1 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çalışıyorum uyumak gibi bir şansım yok dndndmmds 1 2 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Kolay gelsin Yorumla befoderler +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İlginç bir şekilde burada uykum gelmiyor hayır 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Balık ye kardeşim 😁 1 14 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Yedim yedim 😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Psikolojik Deli seni 😁 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahajsd 2 soru sonunda teşhisi koydu valla helal olsun. Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Artık insan sarrafı olduk ne yazık ki 😁 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Belli belli Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Sus çantalarına sarıl uyu bakim 😁 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Sıfır çantam yok ki sarılıp uyuyayım 🤪🙄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Babaannem ile tanış ne olur ayda bir kez etek alırım eteği yok hiç 😁 Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahahshdj çok isterim tanışmayı 😄Her yaşta aynıyız demek ki 😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Değişmez inan ulan kadının etek doldu kıyamıyorum da ne olacak diyorum hoşuma gidiyor alıyorum geven tuttu oğlum eteklerim eskidi diyo daha giymediği bar bide ha 🤣 Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😄 Ben de kendime etek alıcam canım çekti ahskdh Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Sen İstanbul'da olsan keşke ne eğlenirdik kafa aynı Yorumla FloraBacchus +1 yıl Ahshshs bu kadar eğlence yetiyor bana. Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Ooo sen eğlence görmedin daha henj başlıyoruz biz şimdi 🤣 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çokça geliyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benimde geliyor gün içinde uykum.. en çok da sabah öğlen ve akşam uykum geliyor.. ama bilin ne zaman uykum gelmez.. evet gece :D 😴
Kullandığım bazı ilaçlar uyku yaptığı için gün içinde arada sırada uykum geliyor. Geldiğinde de bayağı bastırıyor uykum...
Tamm bu saatlerde benimde geliyor sonra bir gidiyor bi daha da gelmiyor vggchc
Uzanırsam yatarsam kesin gelir. Son zamanlar hareketliyim uykum gelmiyor.
Çalışıyorum uyumak gibi bir şansım yok dndndmmds
Kolay gelsin
Teşekkür ederim
Yatmak istersem kesin uyurum 😂
İlginç bir şekilde burada uykum gelmiyor hayır
Balık ye kardeşim 😁
Yedim yedim 😄
Psikolojik Deli seni 😁
Ahajsd 2 soru sonunda teşhisi koydu valla helal olsun.
Artık insan sarrafı olduk ne yazık ki 😁
Belli belli
Sus çantalarına sarıl uyu bakim 😁
😄 Sıfır çantam yok ki sarılıp uyuyayım 🤪🙄
Babaannem ile tanış ne olur ayda bir kez etek alırım eteği yok hiç 😁
Ahahshdj çok isterim tanışmayı 😄
Her yaşta aynıyız demek ki 😄
Değişmez inan ulan kadının etek doldu kıyamıyorum da ne olacak diyorum hoşuma gidiyor alıyorum geven tuttu oğlum eteklerim eskidi diyo daha giymediği bar bide ha 🤣
😄 Ben de kendime etek alıcam canım çekti ahskdh
Sen İstanbul'da olsan keşke ne eğlenirdik kafa aynı
Ahshshs bu kadar eğlence yetiyor bana.
Ooo sen eğlence görmedin daha henj başlıyoruz biz şimdi 🤣
Uykumu alamamışsam geliyor
Geliyor ve uyuyorum
Çokça geliyor
Evet
Gece bile gelmiyor