sabah 5’te uyudum sonra 8’de kalktım öğleden sonra 3’te eve girdim ve şu an aşırı uykum var her an uyuyabilirim ama uyumak istemiyorum o zaman sabaha kadar zombi gibi oluyorum ya 🥺
2 ay
Gündüz vaktinde uykunuz geliyor mu?

sabah 5’te uyudum sonra 8’de kalktım öğleden sonra 3’te eve girdim ve şu an aşırı uykum var her an uyuyabilirim ama uyumak istemiyorum o zaman sabaha kadar zombi gibi oluyorum ya 🥺
İyi uyuyamadığım zaman geliyor. Bazen yemek sonrası da acayip ağırlık çöküyor 😂 Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sabredersin de uyumazsın. Ama uykuya karşı galip gelmek çok zor 😂
Bazen galip gelip uyumayınca da hepten kaçıyor uyku. Yine gece geç saatlerde uyuyabiliyorum ancak 🙄
Bence kalkıp sütlaç yap 🥴 yaparken uykun açılır. Yerken de geri gelir belki 🥴
Sütlaaaçççç 🤤🤤🤤
sütlaç annem yapmıştı ama ne gündü o ya dün mü ondan önce ki gün mü unuttum 😀
Birkaç ay önce de birinin sorusunda "canım kuru fasulye ile pilav çekti" demiştim. Kız "bugün onları yaptım" demişti 😂
Canımın çektiği şeyi söylediğim kişinin evinde o şeyin bulunuyor olması fakat arada çok mesafe olduğu için gidip yiyemeyeceğim gerçeğinin gazı bana ışınlanmayı bulduracak en sonunda 😡
komşum olsan sana sütlaç getirecek olmamı düşünmen çok iyi bak ahahahahhahahaha hayaller
Sen iyi bir ablasın 😎 komşun açken tok yatamazsın. Hele o komşu bu şirin mi şirin AKaKesKinKa kardeşin ise 😇😇
maalesef ki içimde ki o iyi kalpli komşu🥺
Hayır. Hayır. Hayııırrr 😭😭 inanmıyorum sana. Yalan söylüyorsun 😒
youtube.com/shorts/cjM1J4l8kDg?feature=share
yalan kullanmam 😂
Gidip biraz üzüleyim 🥺 sonra görüşürüz yalancı abla 🥺
haydaa naptım şimdi ya 😂
İçindeki iyi kalpli komşunun ölmesine müsaade ettin :( bunu nasıl yaparsın 😭 hiç mi beni düşünmedin haa hiç mi düşünmedin 😭
sakin ol 😂
Evet benimde gün içinde uykum geliyordu eskiden. ama sigaraya başlayınca artık pek uyumuyorum gün içinde. daha çok gece 2 gibi uyuyup 9 da kalkıyorum gün içinde uyursam gece uyuyamıyorum çünkü.
Cevap
13Cevap
O dayanılmaz uyuklamak var ya, bayılıyorum ona 😄 öyle olduğumda oğlum gelip uyumayayım diye kirpiklerimi tutar.
ya ahahah çocuklar neden böyle 😂
Ha aynı ben. Bütün gün zombi gibiyim. Uymak önemlidir. Sonra kafan zonklar iyi değil. Uyumalısın.
Gece uyuyamadığım için gündüz uykum geliyor uyuyorum
Detayı okumak bile beynimi göçertti. Yaşasam varlığımı sorgularım heralde.
Spor yorgunluğu oluyor geldiğinde 1 saat falan uyuyorum.
iş yerin de calistken bazen evwt geliyor vardoyali calistigim icin
Uyumayı sevmem günde 3 4 saat uyurum
hergün mü 🤔
Evet 😀
Sevmiyorum uyumayı
yarasa 😂
Skdkd 😀konarım pencerene
o nasıl şey ya ahahah 😂😂
Yaraşayım ya gece konarım pencerene djjd
😀😀
Yarasa 🦇
Sjdjd
15:00-18:00 arası geliyor bazen
Biraz aktıf bırıyım belkı oyuzden gelmıyor
Çok yorgunsam ve ya ev çok sıcaksa mayışıyorum
her zaman mı
Depresyon dedikleri şey bu işte
ne alaka ayol uykumu alamadım 2,5 saatlik uyku ile duruyorum
Valla ne yap et gece 11 e kadar uyuma yoksa yine abuk bir vakitte kalkarsın çekemeyiz seni :D
çekemeyiz seni ne ya 😂
Bazan oluyor
Bazen geliyo
Evet geliyor
Yok bea
Işıkta uyuyamıyorum.
Bazennnn
En İyi Cevap