Kişilik & Karakter İşe alacağımız kız 20 yaşında gösterirken 15 yaşında çıktı. Z kuşağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaşlarına göre daha gelişmişler Güncellemeler+1 yıl Gelişim hormonı mu enjekte ediyorlar? İşe alacağımız kız 20 yaşında gösterirken 15 yaşında çıktı. Z kuşağı hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. maalesef çoğu öyle 0 0 Yorumla
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kız kardeşim 15 yaşında deve gibi boyu var yapılı benden büyük sanıyorlar hayır bende o kadar büyük değilim de bunlar ne yiyip içti anlamıyorum sanki 4 yaş büyük olan ben değilim de o 0 1 Yorumla Burak003481 +1 yıl Evet sanki bir şey enjekte ettilerde büyüdüler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
maalesef çoğu öyle
Kız kardeşim 15 yaşında deve gibi boyu var yapılı benden büyük sanıyorlar hayır bende o kadar büyük değilim de bunlar ne yiyip içti anlamıyorum sanki 4 yaş büyük olan ben değilim de o
Evet sanki bir şey enjekte ettilerde büyüdüler