Aşk İlişkileri 20 yaşında olup 15 gösteren kızın şansı yok mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 20 yaşında olup 15 gösteren kızın şansı yok mudur? Güncellemeler+1 yıl Boyum 162 ama vücut ve yüz olarak yaşımdan küçük duruyorum 20 yaşında olup 15 gösteren kızın şansı yok mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende 23 um gören 17 18 sanıyor kimse bakmıyor kizlardan 1 8 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka bi tanışakmi Yorumla Soran +1 yıl Bende böyleyim (( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıksam istek atarmisiniz acaba rica etsem Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle ya Yorumla Soran +1 yıl Ben 15 görünüyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne 15 i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bise olmaz Yorumla
simayxoxo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl vardır belki ama senin sevgililerinin pedo olma sansı var bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapma ya (( Yorumla simayxoxo +1 yıl yani hepsine bişey demek istemiyorum ama eğer gerçekten çocuk gibiyse dış görünüşün partnerini seçerken ekstra dikkat etmen gerekebilir Yorumla Soran +1 yıl Kim görse çocuk gibi diyor. Staja başladığımda bile iş yerindeki adam 18den küçüklerin çalışması yasak demişti. Zaten 30 yaşla işim yok onlarinda benimle olmaz ama 30 yaş altıda hiç bakmıyor Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En çok ta onun şansı vardır 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl şans var yasitlarim bakmıyor bile Yorumla Semaptik +1 yıl Başka bir şeydendir o onunla alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Yok tam olarak bu. Çirkin değilim çünkü sadece cocuksuluk işte Yorumla Semaptik +1 yıl Çirkinligini kastetmedim, davranıs olarak olabilir ya da güzellik olarak hitap etmiyor edebilirsin erkeklere Yorumla Soran +1 yıl Yeterince olgun davranışlarım var inan. Erkekler boya küpüne düşmüş 40 gösteren kız ariyor Yorumla Semaptik +1 yıl Abartiosun bence hem sende çok fazla muhtemelen genç gostermiyorsun yani 15 ne be Yorumla Soran +1 yıl 18 göstersem bile işime gelir benim neden yalan soyleyeyim? Saçmaladın bence Yorumla
sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neden olmadın ki tatlış minyon sevimli 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaşıtlarım hiç öyle düşünmüyor Yorumla sananelazimsa +1 yıl Bir tık yaşıtın üstünde olsun 24-25 mantıklı görür tatlı gelir hatta Yorumla sananelazimsa +1 yıl Yaşandı Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Vardir illaki ama kendini gelistirmeye bak 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence güzel merak ettim görmek isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benim bile şansim var onun yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 39 yaşında adamdan bahsetmiyorum zaten. 30 yaş altı umrumda. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl : ) hadi var tamam bir şansın olsun Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Minyondur gayet guzel 0 0 Yorumla
Yanlizerkek78 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Verirmi herkese bu kız 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen verirsin herhalde Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Yüz verir mi bu kız? Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Erkeğim ben isteyen varsa tadına bakar ama bu ne alaka şu an 😂 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç bir şey yazmışsın asıl senin yazdığın için ne alaka gerçi 27 yaşındasın bu s*pklık normal Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Sen kaç yaşındasın peki Yorumla Soran +1 yıl 20 ✨ Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Kızdın mi bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Herifin biri geliyor s*piklik yapıyor sence Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Hoşuma giderse bdey demem Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun ya ver o zaman Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bana göre yok 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende 23 um gören 17 18 sanıyor kimse bakmıyor kizlardan
Kanka bi tanışakmi
Bende böyleyim ((
Gizliden çıksam istek atarmisiniz acaba rica etsem
Neden
Öyle ya
Ben 15 görünüyorum ama
Ne 15 i
Bise olmaz
vardır belki ama senin sevgililerinin pedo olma sansı var bence
Yapma ya ((
yani hepsine bişey demek istemiyorum ama eğer gerçekten çocuk gibiyse dış görünüşün partnerini seçerken ekstra dikkat etmen gerekebilir
Kim görse çocuk gibi diyor. Staja başladığımda bile iş yerindeki adam 18den küçüklerin çalışması yasak demişti. Zaten 30 yaşla işim yok onlarinda benimle olmaz ama 30 yaş altıda hiç bakmıyor
En çok ta onun şansı vardır
Nasıl şans var yasitlarim bakmıyor bile
Başka bir şeydendir o onunla alakası yok
Yok tam olarak bu. Çirkin değilim çünkü sadece cocuksuluk işte
Çirkinligini kastetmedim, davranıs olarak olabilir ya da güzellik olarak hitap etmiyor edebilirsin erkeklere
Yeterince olgun davranışlarım var inan. Erkekler boya küpüne düşmüş 40 gösteren kız ariyor
Abartiosun bence hem sende çok fazla muhtemelen genç gostermiyorsun yani 15 ne be
18 göstersem bile işime gelir benim neden yalan soyleyeyim? Saçmaladın bence
Neden olmadın ki tatlış minyon sevimli
Yaşıtlarım hiç öyle düşünmüyor
Bir tık yaşıtın üstünde olsun 24-25 mantıklı görür tatlı gelir hatta
Yaşandı
Vardir illaki ama kendini gelistirmeye bak
Bence güzel merak ettim görmek isterim
Benim bile şansim var onun yok
39 yaşında adamdan bahsetmiyorum zaten. 30 yaş altı umrumda.
: ) hadi var tamam bir şansın olsun
Vücut sağlam değilse yok
Minyondur gayet guzel
Verirmi herkese bu kız
Sen verirsin herhalde
Yüz verir mi bu kız?
Erkeğim ben isteyen varsa tadına bakar ama bu ne alaka şu an 😂
İğrenç bir şey yazmışsın asıl senin yazdığın için ne alaka gerçi 27 yaşındasın bu s*pklık normal
Sen kaç yaşındasın peki
20 ✨
Kızdın mi bana 😂😂
Herifin biri geliyor s*piklik yapıyor sence
Hoşuma giderse bdey demem
Ne diyorsun ya ver o zaman
Bana göre yok
Vardır
Sıktır git canım
Vardir neden olmasin