Kişilik & Karakter Seni gördüğümde sana gıcık oluyorum dediğiniz birileri var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Seni gördüğümde sana gıcık oluyorum dediğiniz birileri var mı? Seni gördüğümde sana gıcık oluyorum dediğiniz birileri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır yok gıcık olduğum kişiyi zaten silerim hayatımdan direk 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Hayır yok gözüm pek kimseyi de görmüyor son günlerde 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen bana oluyorsundur 🙄 Yorumla Melioraa +1 yıl Yoo onu da nereden çıkardın 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ön sezilerimle 😵💫 Yorumla Melioraa +1 yıl Gıcık olmuyorum hayır Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🥹 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet var öyle biri, hatta boğasım falan geliyor andavalı. 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl @inciitanesiii senden nefret ediyorum 🤣 2 1 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Allah razı olsun 😂ben de senden Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Genel olarak gıcığım ve gıcık olurum.Herkes bir çeşit uyız manyak ruh hastası normal insan yok. 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Evet bir kere sinir olmam da yeterli 😂 her gördüğümde geriliyorum istemsizce. 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Gıcık olmasına rağmen sevdiğim insanlar var : )) 1 0 Yorumla
Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kimseye karşı olumsuz bile olsa yoğun his ve düşüncelerim yok. 1 0 Yorumla
voyager_2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl tv çıkan dizi oyuncuları, haber yorumcuların hemen hemen tamamına gıcık oluyorum 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Böyle bir insan var ama elden bir şey gelmiyor bazen 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Pek öyle insan yok ya 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnsanları o kadar umursamıyorum ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İnsancık sınıfına giriyor ama 🙄 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. çok var hangi birini sayayım 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır yok insanları umursamaz oldum artık 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41,1b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır yok gıcık olduğum kişiyi zaten silerim hayatımdan direk
Hayır yok gözüm pek kimseyi de görmüyor son günlerde
Sen bana oluyorsundur 🙄
Yoo onu da nereden çıkardın 🙄
Ön sezilerimle 😵💫
Gıcık olmuyorum hayır
Tamam 🥹
Evet var öyle biri, hatta boğasım falan geliyor andavalı.
@inciitanesiii senden nefret ediyorum 🤣
Allah razı olsun 😂ben de senden
Genel olarak gıcığım ve gıcık olurum.
Herkes bir çeşit uyız manyak ruh hastası normal insan yok.
Evet bir kere sinir olmam da yeterli 😂 her gördüğümde geriliyorum istemsizce.
Gıcık olmasına rağmen sevdiğim insanlar var : ))
Kimseye karşı olumsuz bile olsa yoğun his ve düşüncelerim yok.
tv çıkan dizi oyuncuları, haber yorumcuların hemen hemen tamamına gıcık oluyorum
Böyle bir insan var ama elden bir şey gelmiyor bazen
Pek öyle insan yok ya
İnsanları o kadar umursamıyorum ya
İnsancık sınıfına giriyor ama 🙄
Hangisinden başlasam nasıl anlatsam😂😂
çok var hangi birini sayayım
Hayır yok insanları umursamaz oldum artık
Yok şuanda.
Yok kii
Cıks yok.
Hayır
Hayır yok