Arkadaşlar kendimi bugün kötü hissediyordum başim ağriyprdu çocuk da çok huzursuzdu?

Eşime bana desteğin lazim dedim patlamaya hazirim dedim kötüyüm dedim eşim evden calişiyor molasında çocuğuda aldi ekmek almaya gittiler geldi sonra tulumu cikartıcaktik dedim sen cikartsana saat 1 biz daha kahvalti yapmadik neyse çok mu zor cikarmak dedi kahvaltiyi hazirladi yedik 3 e kadar calişti sonra iş bitti dedi yatmaya gitti ondan önce bir kez yanıma gelip iyimisin diye sorulmuştu bende sinirli cevap verdim neyse işi bitti yatmaya gitti ben ona kötüyüm dedim iyi değilim dedim ona rağmen gitti bende sinirlendim kavga ettik baya annenlere git düşüncem dedim iyi günde wic wic şimdi ne bu hareketler doğumu evlilik dedim ama normalde bana çok yardım eder herşeyime mutfak olsun herşeyimi yapar annesi aradi geliyoruz dedi yoksa annesi gilde kalacakri geldiler tatliya bağlamak için geldiler Hüyük kavga ettik bağiriş ciğiriş kayın baba da üzerime geldi sonra eşim beni satti yani yok beni size karşi dolduruyor baban bmyle dediğinde beni koru yok evde hiç bir şey yapmiype diye saçma saçma başladi en sonunda kagiyın babamda bağridim oda üzerime doğru yürüdü kaynana tuttu neyse katın baba bola bunu boşa dedi eşimde benim telefonda onun banka hesabi vardi cik hesabımdan dedi neyse kayna na da 70 bin liralık evi sattiğimizda araba almiştik ondan az kopara kaldi altına çevirdik altını istedi kartımda eşimde para mara yok neyse tam gidecekler kaynanam durdu yapmayın böyle saçma şeyler bunlar dedi geri cağirdi onlari daha çok kavga oldu eşim saçma saçma tavirlar yapti sen bana gergin kahvalti yapmada noluyoe gibisinden neyse gene alevlendi tatliya bağlanmadi bende bağirdim cik git ya dedim boşanalım şenlendi uğraşmam dedim giderken kayın bana kiz haklı ozaman sen hem yapmişsin herşeyi onun için hemde söyleniyorsun dedi neyse gittiler kaynana bana mesaj atti yarın kocamın eşyalarını torbala almaya gelicez diye bende emin değilim bir kaç arkadaşim çok saçma ne boşanmasi iyi biri yapmayın diyor sende biraz çok sinir yaptın diyorlar ne yapmam lazim bilemedim
Arkadaşlar kendimi bugün kötü hissediyordum başim ağriyprdu çocuk da çok huzursuzdu?