Tabii ya, bir an zincir gibi geldi gözüme, ne alakaysa :D Hem fiziksel sağlığıma önem veriyorum, hemde gizli sağlık sorunlarım mı varmış, oldukça çelişkili🫢
Kitap: Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin. Ayıcık: Duyguları temsil eder. Başkalarına karşı nasıl davrandığını fazlasıyla önemsiyorsun.
Objelerin arasında nasıl olur da saat olmaz beni de düşündürdü 🧐 ama maalesef saat yok😅 Maskeler: Duyguları temsil eder. Başkalarına karşı nasıl davrandığını fazlasıyla önemsiyorsun.
Gerçekten saatin olmaması düşündürücü, ama ben sana bir açıklama yapayım kafamdan😅 Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😄
😅 saat açıklaması yok ama o ben naçizane bir şeyler ekledim😄 Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😅
Saat açıklaması yok aslında ama ben bir şeyler düşünüp ekledim😅 Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😅
Saat objesinin açıklaması yok ama ben bir şeyler düşündüm bunun için😅 Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Söyle tabi :D
Barışcığım resimden bir obje seçmen gerekiyor ama saat harıcı😃
soru detayı okumayan ben :D pencere olsun abi
👍🏻
Bu objeyi seçtiyseniz muhtemelen insanlardan uzak ve yalnızsınız. Parmaklıklar depresyon ve huzursuzluğu sembolize eder.
Doğru
.🙏🏻
😍Yerde bulunan mor kutuyu seçiyorum🤗 bakalım niler bekliyor benii😅
:)) Duygularını ve isteklerini daha net belli etmek istiyorsun.
Merdiven ve kitaplar arasında kaldım ancak merdiven diyebilirim.
Hedeflerine ulaşmak için duyduğun arzuyu sembolize eder. Kırık basamak hayallerini kovalarken karşına çıkan engellerdir.
Tesekkür ederim
Rica ederim✨
Salıncak derdim iş yorgunluğu kahve ve nostaljik müzik çok iyi giderdi şu an
:)) Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir.
Teşekkür ederim kısmen doğru olabilir sağolun
Rica ederim✨ sizde sağ olunuz
Söyle bakalım, ben de merak ettim kendimdeki gizli özelliği şimdi :D
Ah yine detayı okumadım, askılığın asılı olan zincir gibi bir şey, zincir diyorum.
😅 askılıkta ki asılı olan sosisler, tamamdır
Fiziksel sağlığına önem verdiğini gösterir. Gizli sağlık sorunları olan insanlar genelde bu objeyi seçer.
Tabii ya, bir an zincir gibi geldi gözüme, ne alakaysa :D Hem fiziksel sağlığıma önem veriyorum, hemde gizli sağlık sorunlarım mı varmış, oldukça çelişkili🫢
Allah sağlığımızı, sıhhatimizi bozmasın🙏🏻
Amin, amin.
:)) 🙏🏻
Şu duvara asılı olan eti seçeyim ben. 😂 en soldaki.
:)) 👍🏻
Fiziksel sağlığına önem verdiğini gösterir. Gizli sağlık sorunları olan insanlar genelde bu objeyi seçer.
Kitap ya da ayıcık olsa olmaz mı 🥺kararsızlığım nirvana benim.
Tamam sana hem kitap hemde dubarda ki aycık kafası yorumu👍🏻
Uuuu tenkkk yuuu söyle yerine, obje söyleyenlere bir ayrılacak alalım lütfen 😅
*Ayrıcalık
:)) tabi tabi
Kitap: Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin.
Ayıcık: Duyguları temsil eder. Başkalarına karşı nasıl davrandığını fazlasıyla önemsiyorsun.
İki obje arasında kaldım ikisini seçsem?
Saat ve yanında ki maskeler
Tamam ama ilerleyen saatlerde olur mu😅?
Tamamdır bekliyorum merakla 😃
:)) tamam
Objelerin arasında nasıl olur da saat olmaz beni de düşündürdü 🧐 ama maalesef saat yok😅
Maskeler: Duyguları temsil eder. Başkalarına karşı nasıl davrandığını fazlasıyla önemsiyorsun.
Yaaa saatinde bir anlamı olmalı 😃
Maskeler iyimiş anlamı👍
Gerçekten saatin olmaması düşündürücü, ama ben sana bir açıklama yapayım kafamdan😅
Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😄
Ahahah süpersin 😃 neler bekliyor acaba beni merakla bekliyorum vee evet kesinlikle zamanımı iyi değerlendiriyorum artık🙏
😃🙏🏻
Salıncak olsun...
Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir.
Teşekkür ederim
Rica ederim✨
Olur tabiki.. Salıncak..
Bu obje tutkulu oyunları ve arzuları sembolize eder. Bir takıntın ya da bir şeye bağımlılığın olduğunu gösterir.
Teşekkür ederim.. Takıntım ve bağımlılığım yok bence.. 😅
Rica ederim✨ son cümleyi yok say:))
Peki görmedim öyle bir cümle.. 😅
:))
İlk bakışta merdivenin kırık basamağı dikkatimi çekti
Hedeflerine ulaşmak için duyduğun arzuyu sembolize eder. Kırık basamak hayallerini kovalarken karşına çıkan engellerdir.
Teşekkür ederim.
Rica ederim✨
Penceredeki demir parmaklık
Bu objeyi seçtiyseniz muhtemelen insanlardan uzak ve yalnızsınız. Parmaklıklar depresyon ve huzursuzluğu sembolize eder.
Aynen öyle 🙂 doğru bildin
🙏🏻
Kutular..
Koliler 📦 mi? Yoksa mor pembe kutular mı
Koliler
Diğer insanlardan sakladıklarını koyduğun yeri temsil eder. İnsanlardan bir şeyler gizlemek konusunda iyisindir.
Kapalı kutu olmak iyidir ✨️
:)) haklısın
Çiviler olsun😂😂
😃
Çevrenizdeki insalara ve kendinize karşı şiddeti sembolize eder. Problemli bir duygu durumunun işaretidir.
Bisiklet
Hayatında değişiklik yapıp yeni şeyler keşfetmek istediğini gösterir.
Iveett ben ve yapıyorum, zaten✌😀
Duvardaki maske olsun
Duyguları temsil eder. Başkalarına karşı nasıl davrandığını fazlasıyla önemsiyorsun.
Kitaplara çarptı gözüm. Hadi söyleyin.
:)), tamam ama bir kaç saat sonra olur mu
Sabredelim peki
:)) 👍🏻
Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin.
Oo süper sevdim
. :))
Yerdeki kitapları seçiyorum.
Bilgiye duyulan arzuyu sembolize eder. Hayatın anlamını arayan bir ruh haline sahipsin.
Zlo dinliyor reis
@Zlatan_red resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
Duvardaki saat
😅 saat açıklaması yok ama o ben naçizane bir şeyler ekledim😄
Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😅
Olur
@Bynarcos resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
Pardon resmi görmedim ben saat olsun
👍🏻
Tüh saat yok😃 olmayan bir şey seçtin ama istersen farklı bir obje seçenilirsin
Merdiven olsun o zaman
.👍🏻
Tabii ki söyle
@Saddov resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
Kitap olsun
👍🏻
Teşekkürler
Rica ederim✨
Gönder gelsin abi dök çamaşırlarımı
Volkancığım yakışıklı kardeşim, ilk önce resimden bir obje seçmen gerekiyor, sonrası bende😅
Abi çekiç 😂
👍🏻
Bir şeyleri başarmak için güç kullanmak istediğini gösterir. Şiddeti sembolize eder.
Açıkçası ben biraz evet şirkete mailli biriyim sert seviyorum 😂😂
.😅
Hadi bakalım..
@tiryakinimtiryakın resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
@tiryakinimtiryakin resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
Çekiç.. 😄
😃👍🏻
Bir şeyleri başarmak için güç kullanmak istediğini gösterir. Şiddeti sembolize eder.
Olabilir.. 😄
😅✌🏻
saati seçtim ve merak ettim
Saat açıklaması yok aslında ama ben bir şeyler düşünüp ekledim😅
Saat: Zamanı çok iyi değerlendiriyorsun ve bu ruh halinde olduğun için seni iyi şeyler bekliyor olabilir🤪😅
ayy hadi inşAllah ((:
🙏🏻
Salıncak
Saat
Saat objesinin açıklaması yok ama ben bir şeyler düşündüm bunun için😅
Ahaha teşekkürler.
Rica ederim✨
Tablo.
Akli dengeyi ve temiz zihini sembolize ediyor.
Olur isterim
Duvardaki tablo
Akli dengeyi ve temiz zihini sembolize ediyor.
Güzel ✌🏻
Kitaplar olsun
Bu doğru işte😄
Salıncak
Nasıl yani 😳
Testin doğrucuyum ben🤣🤣
Bu test bozuk bence 🤪
🤔 olabilir belki de, senin için hazırlayanları sorguya çekeyim istersen😜😄
Yok ya şimdi uğraşma boş ver 😃
Tüh ya boşluğumu onlarla dolduracaktım ama tabi sen istemezsen uğraşmam😅
Bisiklet 😄
😃
😂 çok gizli bi özellik sayılmaz bu ama
Hayatında yeni yapacağın değişiklikleri ve keşfetmek istediğin şeyler bilemiyorum buda bizden bir şeyler gizlediğin anlamını taşıyor😄
😄 o zaman her şeyimiz gizli ve gizem
:)) evet
Doğru söyle bence sende bu resimden bisikleti seçerdin 😂 değil mi?
Doğru söylüyorum bisikleti seçtim😄
Tahmin ettim 😂😂 yay burcu şeysi
Elma sepeti
Bilgeliğinizi, hayattaki amaçlarınızı ve mutluluğunuzu sembolize eder.
Hmm sen öyle diyorsan... 😅
Estağfurullah canım bende testin doğrucusuyum😅
Yalancısı olma da 😂
Tamam olmam
Şaka yapmıştım 🙄
:)) Sonda ki gülüşünden anladım zaten
Kitaplar 🧐
Salıncak olsun 😂
😃
Arada takıntım da var bağlılık da var 😂
Teşekkür ederim bu arada 🙏🏻🙂
Rica ederim✨
Süpürge olsun
Sevdiğin kişiyle daha yakın ve samimi bir ilişki kurmak istediğini anlatır.
Ayna
Kendini nasıl gördüğünü temsil eder. Ayna kırık olduğu için içsel bir mücadele içindesin ve kendini kötü hissediyorsun.
çivi
Çevrenizdeki insalara ve kendinize karşı şiddeti sembolize eder. Problemli bir duygu durumunun işaretidir.
😂😂peki
:)) sonuçta eğlence amaçlı bir soru✌🏻
Yo gayet doğru ondan güldüm 😂😂
:)) tesadüf olsu o zaman
*oldu
Korkuluklu pencere
Hııı😀
İsterim
@PiLLy_BheBek resimden bir obje seçmelisin😅
Alt açıklamaları hep okurum oysa, çalışırken hızlı görüş atmanın zararları işte 😅
Kırmızı kaskı seçtim
:)) sağlık olsun, 👍🏻
Cesaret ve savaşçı ruhun sembolüdür. Ayrıca doğru karar vermek konusunda ciddi sorunlar yaşadığını anlatır.
İlk cümle doğru
Son cümleyi yok say😉
Bisiklet
Olur söyle abimm😂🤗
:)) Kuzum resimden bir obje seçmen gerekiyor
Süpürge
Sevdiğin kişiyle daha yakın ve samimi bir ilişki kurmak istediğini anlatır.
Allah allah kim bu 🙈😂
Bilmem 🤷🏻
olur
Resimden bir obje seçmelisin😅
pardon :D şu elma sepeti olsun
😅👍🏻
Bilgeliğinizi, hayattaki amaçlarınızı ve mutluluğunuzu sembolize eder.
Tabi
@Ahsennurcan resimden bir obje seçmen gerekiyor😅
Merdiven
👍🏻
Begendim ☺️
Merdiven
kitap