Kişilik & Karakter Senin Gizli Özelliğin Nedir? GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl her kes mi gizli der arkadaş :D difilun Senin Gizli Özelliğin Nedir? Cevapla Nedir Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sorunlara çözüm bulmak. kafamdaki sorunları çözmek. ve mutlu olmak. 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Salağa yatıyor olmam 😀 2 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl poda iyi ebeciğiö Yorumla
Süperlegs Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Adı üstünde. Gizli olduğu için söylenmez :p 2 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D bak sen :D özelden söyle bari :P
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gizli bir insan değilim. 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl İlk kez farklı yorum Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Adı üstünde gizli özellik :D 1 22 Yorumla GezegenAdam +1 yıl her kes mi böye der. D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Hmm :D senin ne Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D gizli ahaha :D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl haahah :D Yorumla GezegenAdam +1 yıl çok var aslında. D :D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl hm :D söyle bakalım Yorumla GezegenAdam +1 yıl ama giizli :D haha Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :D tamamdır Yorumla GezegenAdam +1 yıl eyvallah :D ulan nicke bak ya. D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Ne var nickimde :D Yorumla GezegenAdam +1 yıl bize gay var dediler geldik :diyen murat sonere selam olsun :D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl ahaha :D selamlarr Yorumla GezegenAdam +1 yıl eyvallah. D bilmiyorum biliyor musun onu. D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Yo bilmiyorum :D Yorumla GezegenAdam +1 yıl youtube yaz anlarsın gay dostum d: Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Haa biliyorum bu adamı dizileri felan eleştiriyor komik birisi biraz ama gaylar hakkın da bir şey dediyse de duymadım hiç :D Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D bi filimde gay karkater konmuş die eleştiri almış :D ama halbuki daha pislik şeyler var :D orada diyor bize gay var dediler ondan geldik die de :D o aklıma geldi :D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :D yine bişe anlamadım ama okke :D Yorumla GezegenAdam +1 yıl boş ver kanka :D Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl :) Yorumla GezegenAdam +1 yıl selametle dostum Yorumla _GAYGünlükleri_ +1 yıl Teşekkürler <3 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Çicek olmam cok gizli bir özellik 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ooo kimler burada :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söylersem gizli olmaz ki 1 21 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ok :D dayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Day ne ya çıtırım ben 😝 Yorumla GezegenAdam +1 yıl ufalda cebime gir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha 23 yaş geç bir yaş taam mı 😄 Yorumla GezegenAdam +1 yıl bşi demdik :D kumda oyanayk mı :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk da değiliz naptın yahu 😂 Yorumla GezegenAdam +1 yıl sende o ona gelyon ne ona. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şeye gelirsem ne özelliğim kalır 😏 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D sktred gelme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp ayıp neler diyosun 🥺 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D :D bana ayıo değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfürbaz Haydo seni 😃 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D :D kufurbaz adam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üye adını öyle yap bence 😆 Yorumla GezegenAdam +1 yıl yok almim memnuum bundna D: Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki tamam, sen üzülme 👀 Yorumla GezegenAdam +1 yıl üzülen kim la :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha sevimli şey 😃 Yorumla GezegenAdam +1 yıl la yörü :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki gidiyorum, kendine cici bak 😆 Yorumla GezegenAdam +1 yıl eyv anam Yorumla
Alpha-J Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Aşırı iyi bulmaca çözerim 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D maşalllah bnce asında gerçekten bu özelliktir bana hayranlık besledğim Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gizli söyleyemem 1 1 Yorumla GezegenAdam +1 yıl pekkü :D
Gizli Üye (25-29) +1 yıl S*alak olanları tespit ediyo olabilmem 1 3 Yorumla GezegenAdam +1 yıl :D nasıl peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 Gizli ya hani Yorumla GezegenAdam +1 yıl ahaha :D :D acaipmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorunlara çözüm bulmak. kafamdaki sorunları çözmek.
ve mutlu olmak.
Salağa yatıyor olmam 😀
poda iyi ebeciğiö
Adı üstünde. Gizli olduğu için söylenmez :p
:D bak sen :D özelden söyle bari :P
Gizli bir insan değilim.
İlk kez farklı yorum
Adı üstünde gizli özellik :D
her kes mi böye der. D
Hmm :D senin ne
:D gizli ahaha :D
haahah :D
çok var aslında. D :D
hm :D söyle bakalım
ama giizli :D haha
:D tamamdır
eyvallah :D ulan nicke bak ya. D
Ne var nickimde :D
bize gay var dediler geldik :diyen murat sonere selam olsun :D
ahaha :D selamlarr
eyvallah. D bilmiyorum biliyor musun onu. D
Yo bilmiyorum :D
youtube yaz anlarsın gay dostum d:
Haa biliyorum bu adamı dizileri felan eleştiriyor komik birisi biraz ama gaylar hakkın da bir şey dediyse de duymadım hiç :D
:D bi filimde gay karkater konmuş die eleştiri almış :D ama halbuki daha pislik şeyler var :D orada diyor bize gay var dediler ondan geldik die de :D o aklıma geldi :D
:D yine bişe anlamadım ama okke :D
boş ver kanka :D
:)
selametle dostum
Teşekkürler <3
Çicek olmam cok gizli bir özellik
ooo kimler burada :D
Söylersem gizli olmaz ki
ok :D dayı
Day ne ya çıtırım ben 😝
ufalda cebime gir :D
Haha 23 yaş geç bir yaş taam mı 😄