Sanki KS'nin bir tadı kalmadı gibi :/
https://youtu.be/HcMUcPRK_YY?si=R8wYdWpWJdH2_Har

Sanki KS'nin bir tadı kalmadı gibi :/
https://youtu.be/HcMUcPRK_YY?si=R8wYdWpWJdH2_Har

Bu KS tadı kalmadı muhabbeti de nerde o eski bayramlar muhabbeti ile aynı :D KS'nin tadında tuzunda bir şey yok sizin ağzınızın tadı kaçmış ya da değişime ayak uyduramamış oluyorsunuz genelde. ya da alışkanlıklarınız vardır onlar gitmiştir buna bener bir çok şey var.
İyi ki hatırlattınız Allah razı olsun 😂
Vaay doğrucu davut seni 😀
Yok ya bu yetti kendime geldim 😂
Hahaha hergün bekleriz efenim soğuk duş etkisine ihtiyacımız var 😀
Varlığınıza dua edeceğim az kaldı 😂
Ee her şey karşılıklı 😂
ben ve çıkar gözetmek... imkansız😀
Sitenin tadı kalmadı soru soruyorum gelen kişi fazla yok eskiden herkes yardırırdı şimdi sadece takip ettiklerim en fazla, başkalarına hemen gidenler var benim niye yok 50-60 kişi yazan var onlara bana yazan en fazla 20 den yukarı çıkmadı hem şu an da ekpss sınavına çalışıyorum
Hem de soru düşünüp soruyorum dışarı hava almaya çıkıyorum cumartesi akşam çalışıyorum sabah spor günlerinde spor yapıyorum bunları her gün yapmak kolay mı zor bence ama yine de mücadele etmekten kaçmıyorum
Bence Sitenin tadı kalmadı hiç :/ zaten aslında tadı yoktu sitenin sıkıcı bir yerdi onu eğlenceli ve katlanılır yapan arkadaş ve eğlenceli ortamdı samimi ortamdı ama oda ek yok gibi artık. bir de hayatın biraz tadı kaçmış hissediyorum oda belki de hep aynı şeyleri yaptığım farklı bir şey yapmadığım için de olabilir.
Dostlukların bi tadı kalmadı herkes menfaat peşinde.. menfaatin bittiği an dostluğun da bitiyor. Ne yazık ki koşulsuz şartsız benim her abımda yanımda olur diyebileceğin kimsenin olmayışı en büyük sorun bu diye düşünüyorum.
Zaten insanların istediği şey oldu annemin döneminden sonra insanlar böyle yaşamayı tercih ediyordu pandemi de tuzu biberi oldu
@_GeceMuhafızı_ pandemiden mi bilemem ama son 10 yıldır böyle bence
Çünkü insanlar çok basitti işte en küçük şeyde konuşmak yerine engellemeyi tercih ediyorlar herkes klavye başında birbirini ağzına geleni yazıyor
Cevap
24Cevap
Flörtleşmenin :D sitenin hala acı bir tadı var djsj aa bir de stalklamanın tadı kalmadı ya hiç sorma
KS uzun zamandır böyle...
Aslında pek çok şeyin tadı yok, Kasım'da yurda dönüyorum.
Biraz dinlenmek gerek...
kesin dönüş mü yoksa🙄
Hadi bakalım o zaman 😀
Bu ülkenin çivisi çıktı ülke acemiler elinden savruluyor. Bilgi yok tecrubelilerden akıl wlmak yön birkisinin iki dudagida maceradan maceraya sürükleniyor. Çadır devletine döndük
Soruyu görünce şu şarkıyı da mırıldanmam mı.
Bazı şeylerin tadı kalmadı, yalanlar tatlı gelirdi evvelden lakin kanmaz oldum o yalanlara, gerçeği çıplaklığıyla görünce yalanlar da tatsız geldi, mide bulandırıcı geldi.
Belkide icimdeki sevinci... mutlulugu ozliyorum
İlginç eskiler daha iyi bilir tabi . Hayattan keyif almıyorum.
Keşke tadı kalmayan tek şey KS olsaydı beaaaaa.
Ülkenin tadı kalmadı komple.
Hayatın bir tadı yol yıllardır. Öylesine gidiyor. Günü güne satarak yaşıyoruz
neyin tadi kaldi desen daha kolaydi sanki
tm hadi senin için sorayım, neyin tadı kaldı😀
Gayet her şeyin tadı var 🤷🏻♂️
maşallah maşallah
Aslında insanları samimiyetin tadı kalmadı insanlara güvenemiyorum yani değer verme konusunda acaba ne zaman yanlış yapacak diye bekliyorum
Bir çok şeyin tadı yok. Fakat bir değişim süreci yaklaşıyor sanırım o zaman her şey değişecek benim için
Artik istenilen fotoda istedigim yorumlari alamiyorum
Sulu boya misali her yagmurda bi ton soldu hayatin rengi
Hıc bır seyın tadı yok
sevgili ülkemin
Hayatın tadı kaçtı abla şu halimize bak
Hiçbirşeyin tadı kalmadı
Nerde o eski domatesler miss gibi kokardı
Aşk evlilik falan
Neyin tadı var ki 🤔
hiç...
Hayatın hiç bir anlamı yok vallah sabah uyanıyorsun hep aynı yaşantı duz standart
İnsanların.
Hiçbir şeyib
Hic biseyin tadi kalmadi
Aksine herşeyin tadı var
Herşeyin tadı var.
Çayın bile tadı yok artık 😬
Çoğu herşeyin tadı tuzu kalmadı
Sosyalleşmenin üniversite okuyarak kendini gelistirmenin
Seks bile zevk vermiyor
Hayatın tadı kalmadı
tuzlu kurabiyelerin
Kahvenin