Kişilik & Karakter Sizi en son tüketen şey ne oldu? FikriოinİnceGülü Takip Et Xper 7 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sizi neler tüketti bitirdi "artık yeter tükendim" dediğiniz şey nedir? Sizi en son tüketen şey ne oldu? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir iş vardı olmadı zaten tek şansım oydu şu an bulsam bile anca asgari ücret çalışırım. Buda banada yetmez bitiğim zaten sosyal çevrem ilişkim yok dışlanıyorum hep herşeyde kaybediyorum hayatım bitti 1 0 Yorumla
brownie_milk Takip Et FenomenYoda Yaş: 36 +1 yıl Tüketen bişey yok beni. Tükenirsem hayata pes etmiş olurum. Oyuzden inatla tükenmeden devam herşeye 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Özlem duygum tüketiyor 1 0 Yorumla
ExCaLibur_33 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yalan olduğu bilindiği halde dinlemek gerçekten insanı tüketiyor :) 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Saçma Sapan insanlara boş yere güvenmem 1 0 Yorumla
karaqin1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Gönül ilişkisi artık yeter dediğim 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Hayatın ta kendisi tüketti beni 1 0 Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Dolabimdan tereyağımı çalmışlar 🤦♂️ 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Türkiye ligi 1 0 Yorumla