Günde 2 defa falan yapıyorum. Evde çalıştığımdan sorun olmuyor. Müzik açıyorum. Oturuyorum gözlerimi kapatıyorum ve "hiç" düşünüyorum. O kadar zor bir şey ki gerçekten "hiç" düşünmek. Tazelenip işime devam ediyorum. Eskisi kadar sinirim stresim kalmadı ve artık çok az ve nitelikli bir çevremin oluştuğunu gördüm. Katkısı büyük.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günde 2 defa falan yapıyorum. Evde çalıştığımdan sorun olmuyor. Müzik açıyorum. Oturuyorum gözlerimi kapatıyorum ve "hiç" düşünüyorum. O kadar zor bir şey ki gerçekten "hiç" düşünmek. Tazelenip işime devam ediyorum. Eskisi kadar sinirim stresim kalmadı ve artık çok az ve nitelikli bir çevremin oluştuğunu gördüm. Katkısı büyük.
Çok rahatlatıcı okuyor ben gunde 10 dk falan yapıyorum
Yapmıyorum maalesef
Olmaz mı çok faydalı sessiz bir ortamda huzur dolarsin :)
Yo huzur falan olmuyor ağlama vs ya da hiçbir şey yoksa canım sıkılıyor sırtım ağrıyor öyle oturmaktan
Yardımcı olabilirim 🙂
Ben farkındalık için yapmak istiyorum ama herkes rahatlamak için yapıyormuş cevaplarakiler
Nasıl yaptığına göre farklılık gösterir 🙂
Bi de evdekiler dindar. Benim inanmadığımı biliyorlar. Başka inanışlarım olduğunu sanmasınlar diye geceleri gizli gizli yapmaya calısiyorum 😀
En güzel sabah erken saatlerde 😋
Sırf onun için 9da uyuyup 5te kalmayı planladım ama yapamadim bi türlü. Geceleri uykum geliyor meditasyon yaparken
Mesaj at ben seni kaldırırım 🤣
abdest alarak
Haftada 2-3 kez
Yapmıyorum