Aslında ilk bir hafta falan sadece oturuş pozisyonu ve nefes almaya odaklanmayla geçiyor bunları yaparken hiç bir şey düşünmeyeceksin. Düşünmeye başladıkça düşünmeyi bırakacaksın bunu bir hafta boyunca yapabildiğin kadar 10 15 dk boyunca devam edicek sin ve bir hafta 10 gün de olabilir daha sonrasında dilersen süreyi uzatabilirsin dilersen yine bu şekilde devam edip düşünmek istediğin basit bir konuya odaklanmayla çalışacaksın aslında yöntem belli ve basit zor olan başlamak ve devam ettirmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende merak ediyorum ama nerden başlanması gerektiğini bilmeyenlerdenim
Cevap gelirse haber veririm
Takipteyim
Eğitimli ve deneyimli biri olarak nasıl yardımcı olabilirim?^^ / @pamirsparrow
Aslında merak ettiğim bisi ama mal mal kalirim ysrdim alacagim birk yok kurs tarzi bisi hiç bulamam o yuzden mal mal kalirim diye hiç girişmedim
YouTube da kanallar var ama işe yarar mı hangisinden başlanır bilmiyorum çok ihtiyacım var anda kalma mevzusu üzerinde uğraşıyorum 😀
Youtube da başlangıç seviyesinde dolanırız anca
Önceden ben yapıyordum ama şu an yoga yapıyorum
Nerden başlamalıyım önerin var mı
Aslında ilk bir hafta falan sadece oturuş pozisyonu ve nefes almaya odaklanmayla geçiyor bunları yaparken hiç bir şey düşünmeyeceksin. Düşünmeye başladıkça düşünmeyi bırakacaksın bunu bir hafta boyunca yapabildiğin kadar 10 15 dk boyunca devam edicek sin ve bir hafta 10 gün de olabilir daha sonrasında dilersen süreyi uzatabilirsin dilersen yine bu şekilde devam edip düşünmek istediğin basit bir konuya odaklanmayla çalışacaksın aslında yöntem belli ve basit zor olan başlamak ve devam ettirmek
Devam ettirmek zorundayım psikolojim iyi değil bugün 8 dakikalık bir şey denedim ama düşünmeden duramadim düzeltmeye çalışcagim
Sen yapamazsın
Ne alaka
Evett