Yaslıysa evet. Alkole, spora, hobilere yönelenler de var. Erkekler acıyı yaşıyor ve kendisini onarıyor. Acıyı iyi kanalize edenler başarılı olabiliyor. Acı erkek için güzel bir trambolin.
Oyle dememek lazim insanoglu uzulur uzulmek de bir duygu onu yasamak lazim belki yasayis seklin farkli olur ama erkek adam uzulmez erkek adam aglamaz tabirleri yanlis.. sonra icine ata ata ya sinir hastasi oluyorlar ya kalp krizi geciriyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kolay kolay üzülmüyorum ben ama diyelim ki üzüldüm o an yaşamayı tercih ederim.. Sonrasında düşün düşün şeydir işin..
💐 Allah uzuntu vermesin
Amin cümlemize :) ⭐
ben yüzleşirim her acımla
Dogrusunu yapiyorsun 💪🏼
Teşekkür ederim 😊
O anda yüzleşirim ne olursa olsun o anda olmalı ve sonrasında bitirmeliyim ki bidaha ona üzülmeyim
Kesinlikle haklisin 💪🏼💪🏼
Ben yüzleşmem gerektiğini bir sene önce öğrendim. İyi ki de öğrendim. Kaçtıkça karşısına çıkıyor insanın. Kaçmamak en doğrusu.
Kesinlikle unuttum sanip bastirilmos seyler illa patlak veriyor🥲
Katlıyorum.
Merhabalar, genel olarak bu duygudan çok uzağındayım yıllardır, ama genel olarak her şeyle yüzleşmek isterim, ne olduğundan bağımsız.
Merhaba kesinlikle en dogrusu tum duygularla yuzlesebilmek..
Yüzleşip yüz göz olmak en güzeli )) sonrasında hatır gönül kalmasın.
Tatliymis bu 😂💐
😀🌸
Bütün kadınlar bunu yapıyor. Depo birikince de depresyon.
Erkekler ise kalp krizi 🥺
Yaslıysa evet. Alkole, spora, hobilere yönelenler de var. Erkekler acıyı yaşıyor ve kendisini onarıyor. Acıyı iyi kanalize edenler başarılı olabiliyor. Acı erkek için güzel bir trambolin.
Asirii acikli ve ciddi konu konusurken kanalize kelimesini duyunca bu video aklima geldi ve guldum😂😂https://m. youtube. com/shorts/SAroWvugP5w
https://m.youtube.com/shorts/SAroWvugP5w
Ama o "qanalizeh" diyor :)
😂😂😂
Yuzlesir yasarim dicemde mutlu oldugumuz an var sanki
Ah be yak yak 🥺
Yakma kuzu🤍pozitif iyi kalmaya devam et
Devam devam
Kendi yüzüne kendi gerçeklerini vuramıyorsan hayat burnunu sürte sürte tek tek tokat gibi yapıştırır. Tercih hakkı kişinindir.
Bunlar boş işler
doğruysan erkek üzülmez
tuzla Buz olur gene üzülmez
Oyle dememek lazim insanoglu uzulur uzulmek de bir duygu onu yasamak lazim belki yasayis seklin farkli olur ama erkek adam uzulmez erkek adam aglamaz tabirleri yanlis.. sonra icine ata ata ya sinir hastasi oluyorlar ya kalp krizi geciriyorlar
İçine atmak çok ezikçe
Tam tersi
Erkek sinirlenmez… sükünet güçtür
Üzülecek vaktim bile yok
Yogun olmak en iyisi
Stres oluyorum ya asıl sorun o bir de işler yetişmiyor sinirleniyorum elemanlar ayrı soru. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĞ
Haha tamam sakin 😂
Sakin kalamıyorum bugün delirdim zaten
Yorgan altına kendimi atıyorum
Sensin 😂
Yorgan mi 😅
Ayni espriden bikana kadar devam ediyorum😂 caktirma
O kadar mı sevdin yahu ☺️
Bu aksam da buna gulduk 😂
Dün akşam da " benim" demeye mi ☺️
Her gun bi sey buluyoruz iste 😂 hayat
Kendini buldun mu peki hayatta
Yüzleşirim
En iyisi
Yuzlesiyorum çünkü peşimi bırakmıyor bu durum.
Üzülmem pek sadece büyük kayıplarda.
Yüzleşirim