Aklından geçen senin için de olurKim derdi kiHatıralardan bir yol olur, ölmezdimKim bilirBir de sor geçen zamanı, ölmezdimKim bilirAklımda geçen zamanıKorkudan mıdır ya da değişmez kadim tabuKim derdi kiSancılardan bir hayat bulur, ölmezdimKim bilirBir de sor geçen zamanı, ölmezdimKim bilirAklımda geçen zamanı, ölmezdimKim bilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatının değerini bilmeyen birisi bence
Yapma barışım sen yapma bari entelektüel bı çocuksun bunu senden duymak üzdü vallahi
Sağlığı yoksa tabi anlarım reis de geçmeyecek dert yoktur sağlık varsa gerisi önemli değil bence
Zaman bu adamın neden haklı olduğunu gösterecek gibi ama görüşünede saygı duyarım tabi
Eyvallah, tabi mekanı cennet olsun.
Aklından geçen senin için de olurKim derdi kiHatıralardan bir yol olur, ölmezdimKim bilirBir de sor geçen zamanı, ölmezdimKim bilirAklımda geçen zamanıKorkudan mıdır ya da değişmez kadim tabuKim derdi kiSancılardan bir hayat bulur, ölmezdimKim bilirBir de sor geçen zamanı, ölmezdimKim bilirAklımda geçen zamanı, ölmezdimKim bilir
kim bu siteye üye olduğumdan beri profil resmi yapanlar flan bu kim
uln bk gibi para sagligin yerindeyse intihar icin yasliligi beklersin aceleniz nedir. bunun yuzunden millet canli yayinda intihar etmelere basladi.
Çok etkilenmiştim videosunda
😔😔Duygusal hassas bir adam
Allah rahmet eylesin
Dini inancı yoktu bu abimizin
İroni yapıyorum
Bu abimizin hayatının herhangi bir ironi konusu olacak bı tarafını göremedim ama
Adam karizma