Benim yok🥺 Mahallede kafasını camdan içeri sokmayan tüm işi gücü 7/24 millet ne demiş diye bakmak olan mahalledeki vizyonlularla asla bir olamayacağım😪😪 Onlar çok şanslılar çünkü benim uğraşacak bir benim yok🥺😭
Alakalı olması için "ooo me me ne yenir onlar varya"😍 filan demem lazımdı ama kahretsinki vizyonsuzum🥺😪
Memelerden bahsederken iştahı kabarmayan da kendine vizyonlu demesin zaten 😪 iştahı kabaran da demesin vizyon değil azgınlık o 😂😂
Benim vizyonum kendi çapımda. Çok param olsa köye ve yaylaya güzel evler yapıp çiftlik satın alır başında dururum 😂 hiç pahalı araba ve eğlence merakım yok. Türkiye ve dünyayı gezmek isterim ama 😂
Onlar için işçi tutacağım. Çiftliğin gelirinin bir kısmı karşılar o masrafları 😂 Yılbaşından ümitliyim bakalım. Birlikte zengin olacağız inşallah 😂 olmasak da o zamana kadar hayalini kurarız 😂
Ee yalnız olmuyosun etrafında yine insan oluyo mini köy gibi🥺 ben yaşasam insan görmek istemem😂 yılbaşında anca ümitlerimiz boşa çıkar ama bakalım mukadderat 😪
Sen mi diyeceksin onu 😂 güzel fıkraymış 😂 2 meme görse heyecandan ağzı yüzü kuruyacak yığınla adamın olduğu yerde bu tarz vizyon sahiplerinin olması gayet normal ya 😏
Ahahhaha😂 kahküllerim dokunulmaz canımı al kahkülüme dokanma😂😎 geçen hafta kestim uzadı diye ama fazla kesmişim azcık 1 cm kısa oldu😭😭 Eminim dönüş yaparlar sana😂
Bak yaa yine tam yerinde yaptın 😂😂😂 Dışarı nasıl çıkacağım😭 diye kahroldum ama çıktım mecbur😭 neler yaşadım bilemessin gogo😪 ama geçti çok şükür şu an biraz uzadı moralmanım düzeldi 😂
Sen bizim berber koltuğunda neler yaşadığımızı bilmiyorsun tabi 🥹 Oraya oturduğumuz zaman saçımızla ilgili hiç bir kararın hükmü yok 😂 Ustura dayayıp nasıl olmuş diye soruyor benim berber 😂 fotosu bile var bende 😂