Vizyon, kelimece gelecek planlı görüş, olası hayaller, yetkin kişi ve konum olarak adlandırılır. Sosyal medyada birkaç senede çok popüler olan bu kelime, kendi adına görüş kullanabilme, geleceğe dair bir vasıf belirleme gibi özelikleri bulunan kişilerde kullanılır. Siz vizyonlu birisi misiniz?
Görsele bayıldım ya.. :D Evet vizyonlu bir insan olduğumu düşünüyorum. Vizyonsuz yaşanmaz ki zaten. İnsanın bir duruşu, ilkesi ve doğruları olmalı. Bir amaç doğrultusunda yaşamalı. Bu doğrultuda devam etmeli.
Kendimi her anlamda geliştirmeyi seviyorum, vizyon sahibiyim. Sözlük anlamı; Görme, görüş, öngörü, önsezi, hayal gücü, hayal düş, rüya olarak açıklanan bu kelime kendi anlamı içinde birçok ifadeye de birlikte anlam kazandırmaktadır. Vizyon, ulaşılmak istenen hedef ve amaçlardır. Tarihe ismini yazdıran kişi, lider ve önderlere baktığımızda hepsinin mutlaka bir vizyonlarının olduğunu görürüz. Bu kişiler içinde bulundukları zorlukların ötesinde başarılması imkansız gibi görünen, hedeflerini ortaya koyarak, mücadele edip başarıya ulaşmış liderlerdir. Vizyonlarıyla bizleri bu günlere taşımışlardır.
Evet genelde vizyon sahibi olduğum doğrudur ama bunu hiçbir şekilde kendime belli şartlar Koşarak ya da illaki olması gerekiyor diyerek kendimi zorlamam, olması gerektiği gibi olur.