Yaşardım
Yaşamazdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Düşünsenize anneniz babanız arkadaşlarınız hepsinin ölümünü görüyorsunuz. Ama siz sonsuza kadar yaşayacaksınız. Bir süre sonra kafayı sıyırırsınız. Her şeyin bir ölçüsünün olması kadar güzel bir sey yok.
Nasıl bir hayat yaşayacağıma bağlı. Şu anki hayatım sıktı yeterince. Farklı bir hayat, yeni bir düzen, yeni insanlar olacaksa ve maddi anlamda rahat bir yaşam süreceksem eğer yaşanır bu hayat. Aksi halde çekilmez.
Hayat sevdiklerimizle ailemizle birlikteysek güzel. Etrafımdaki, ailemdeki herkes ölüp gitmiş olacak sonsuza kadar yaşayıp herkesin acısını çekmek de hayat mı be. Kesinlikle istemem.
Cevap
47Cevap
Evet tabi ki de yaşardım.. ama mutlu olduğum hayatı isterdim sadece sevdiğim aşık olduğum biri olursa. yoksa tek başına sonsuzluk istemezdim
Aynı yaş ve herhangi bir sağlık sorunu olmadığı sürece yaşardım
Asla ve kat’a istemem.
Açıkçası yaşamazdım Allah dünyaya bir denge vermiş insanın gücü kuvveti kaybolduktan sonra ve böyle bir noktadan sonra kimseye muhtaç olmaması için ölüm gibi bir gerçeği yaratmış evet bize soğuk geliyor kötü geliyor ama bir de şu açıdan düşünmek lazım, diyelim ki hiçbir insan ölmüyor dünyada sonsuz yaşıyoruz ama yaşlanma devam ediyor muhtaç kalma devam ediyor Bu anlamda dünya kokardı insanlar birbirine bakamazdı gıda yetmezdi yani kısacası dünya biterdi aslında ölüm bir yerde dünyanın devamlılığı için gerekli bir şey tamam ölümün yüzü soğuktur çoğumuz kabul etmeyiz ama dünyanın dengesi de ölümle başlar.
O kadar yaşamak istemem ben. Tadında bırakmak lazım, yaşam da buna dahil.
Yani sıkıcı gelirdi ya. Yarınım yokmuş gibi eğlenemeyeceğim, belli bir süre sonra yapmak istediğim her şeyi yapmış olacağım ve artık hayat çok sıkıcı gelmeye başlayacak, hayatımda heyecan ya da adrenalin duyguları yoğun olmayacak vs. vs.
Bu dünyanın kahrı normal bir insan ömründe bile çekilmiyor. Aman eksik kalsın. Ayrıca bunun türküsü bile var. "Bu dünyanın kahrını çekilmez imiş" diye.
Yaşamazdım hayır, ben şu an bile sonlanmasını istiyorum hayatımın alabilecek varsa alsın ömrümün geri kalanını.
Tabiki yaşardım! Hangimiz ölmenin nasıl bir şey oldugunu biliyoruz da ölümü tercih ediyoruz acaba çok merak ettim :)
Bir yandan cazip geliyor ama tüm insanlar için geçerliyse tabi sadece ben olacaksam sonsuz hayatlı istemem, sevdiklerimi kaybettikçe kahrolurum
Her 100 yılda bir hafızam sıfırlanacaksa ve temel şeyleri hatırlayacaksam neden olmasın?
Ha yok, hafıza sıfırlanmıyorsa ve onca zaman her şeyi hatırlayacaksam ona yaşamak denmez. Kim bilir ne acılar, ne ihanetler, ne ölümler vs. göreceğiz. :D
Bu fikir bana en az ölüm kadar korkutucu geliyor.
İstemezdim. Zaten öldükten sonrada yaşam var. Ne gerek var burada sonsuza kadar yaşamaya.
Hayır yaşamazdım yaşamak da istemiyorum açıkçası
Yok ya. Sadece ben öldükten sonra kim üzülür kim umursamaz merak ederdim
Yaşamazdım çünkü sürekli sevdiğim insanları kaybetmek zorunda kalırdım hep acı çekerdim
Sevgilimin/eşimin yanında sadece sonsuzluğu isterim daima🍀🗝️
Sonsuza kadar çalışacaksın demek istiyosun yani aman aman püü
32 yaşındayım bu kadar yetti bana sonsuzluk falan çok sıkıntı :D
Şu ankin gibi yaşayacaksam asla istemezdim çünkü memnun değilim
Mutsuz olup yalnız kalacaksam istemem sonsuza kadar yaşamak.
İyi ki öyle bir hakkım yok, sonsuza dek yaşamak nimet değildir.
Gittikçe kötüye gidiş var belli ki.. İstemezdim..
Yaşamak herşeye rağmen güzel ve zaten yok olacak ruhlarımız değil sonsuz yaşam olacak
İstediğim zaman istediğim zamana ışınlanırsam düşünülebilir.
Yaşardım.. :D
Öteki dünyada yasiycaz zatn
Eğer sürekli hayatta istediğim olacaksa olur ama olmayacaksa sonsuza dek yaşamanın bir anlamı yok.
Evet yaşardım her yerde öcü gibi dolaşırdım
Korkutucu, istemezdim.
Yuukk bende diğerleri gibi geldim ve gideyim
Herşeyin yeteri kafidir
her şey tadında güzel, gerek yok😌
Yok sıkılırım bu dünyadan
Herkes gidecek tek başıma sıkılırım sjsns
Yok istemem en kısa sürede gitmek en iyisi
Çiçekler zaten ölümsüzdr
Yaşardım ve bunu kullanırdım
istemem Allah korusun
İstemem ne gerek var.