Kişilik & Karakter Size acı veren şeyleri takip etmeyi bıraktınız mı? kalbiminsahibi09M Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben acıyla mı besleniyorum bilinmez ama takipteyim son sürat acılarımın Size acı veren şeyleri takip etmeyi bıraktınız mı? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet tabi ki de bıraktım.. 1 1 Yorumla kalbiminsahibi09M +1 yıl NE güzel keşke bende birakabilsem
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Aslında sağlıklı olanı takip etmemek.. Çok fazla zarar veriyor insanın psikolojisine 1 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl oluyor da bir insanın ruhunu öldürmek bedenini öldürmekten daha az suç sayılıyor? 1 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bizi öldüren şeyleri yaşatan da biziz 1 1 Yorumla kalbiminsahibi09M +1 yıl Evet çok doğru Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Bırakırsan sana geri gelir o yüzden bırak tutma 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok uzun zaman oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet tabi ki de bıraktım..
NE güzel keşke bende birakabilsem
Aslında sağlıklı olanı takip etmemek.. Çok fazla zarar veriyor insanın psikolojisine
Nasıl oluyor da bir insanın ruhunu öldürmek bedenini öldürmekten daha az suç sayılıyor?
Bizi öldüren şeyleri yaşatan da biziz
Evet çok doğru
Bıraktım ve mutluyum : ))
Bırakırsan sana geri gelir o yüzden bırak tutma
Bırakmaya çalışıyorum
çok uzun zaman oldu