♾️ Benim için mutlaka olmalı o olmazsa olmaz dediğiniz kişi veya şeylerden direk vaz geçtiniz mi ve bu sizde neler hissettirdi, Zamanla alıştınız mı

♾️ Benim için mutlaka olmalı o olmazsa olmaz dediğiniz kişi veya şeylerden direk vaz geçtiniz mi ve bu sizde neler hissettirdi, Zamanla alıştınız mı

Günaydın 🙂 insan bazen özellikle de karakterini tam olarak sağlamlaştırırken olmayacak şeyleri veya kişileri takıntıya dönüştürebiliyor. Gelişim ve dönüşüm süreci yaşanıyor bir süre, hayat bana şunu öğretti ki yaşadıklarımız bize sağlam bir karakter ve güçlü bir akıl olarak geri dönüyor ve yaşadıklarımız yaşımızdan daima üstündür. Arındıklarımız olabiliyor, bizi zehirlediğini farkettiklerimiz veya bizi suistimal edenler olabiliyor. Kendi adıma bunlardan kalıcı olarak ve kararlılıkla arındığımı düşünüyorum. İnsan zamanla daha da esnek bir hâl aldıkça bilhassa🍀😎
Evet, büyük laflar etmeye gerek yok.. olmazsa olmaz dediğim ne varsa hepsinden birer birer vazgeçtim.. vazgeçmek derken.. oluruna ve kadere biraktim.. benim olan beni bulur dedim.. bazısı oldu.. bazısı iyi ki olmadı dedim.. kim bilir diğerlerinin de zamanı vardır belki.. İçimde söylemek istediğim çok şey var. Çok büyük şeyler. Bunları ifade etmenin yolunu bulamıyorum. Bazen bana öyle geliyor ki bütün dünya, bütün hayat, her şey içimde duruyor ve sözcüsü olmam için feryat ediyor. Hissediyorum ama anlatamıyorum.. Bazı şeyleri yaşadıktan sonra o yaşanan olaydan ders almak öyle güzel ki. İyi ki zamanında o acıyı çekmişim ve şimdi aynı acıyı kendime yaşatmıyorum diyebiliyorsun. Olaylara yaklaşımın bile değişiyor. Ve hayat aslında seni sınarken öğrenip ders almanı sağlıyor..
Ne güzel yazmışsın abla.. 🤗🌹
Teşekkür ederim 🌷
Rica ederim 🌺
Bazen olmazsa olmaz dediklerimizden, vazgeçmek zorundayız, zor evet ama ilerleyen zamanlarda oluşabilecek daha da kötü şeylerin önüne geçmiş oluruz. Olmazsa olmazlarıma gelirsek
4 senedir sporla uğraşıyorum her gün min 1.5 saat. Gerçekten çok iyi geliyor, kendimi daha enerjik hissediyorum.
Onu dışında kitap okumaya bayılırım, bakımlar kremler ve dahası 😃
Olmazsa olmazlarım sadece üç kardeşim, yeğenlerim, anam ve babam. Onlardan vazgeçmedim, vazgeçmeyi de hiç düşünmedim.
Teşekkür ederim kuzucuk 🥳
Rica ederim 🥳💛
Cevap
12Cevap
Olmazsa olmaz olarak yalnızca ailemi görüyorum ve hayır vazgeçmedim onlardan
Benim için olmwzsa olmazlarım evlatlarım vazgeçemem asla😍
🤗🌹
Olmazsa olmazim dinimdir kimse için vazgeçmem, taviz vermem.
Ama eskiden olmazsa ne yaparım dediğim insanları hayatımdan çıkardığım oldu. Kötü hissetmedim bazı şeyleri sadece ben abartiyormuşum
Benim olmazsa olmazım bir tek şey var.. onuda ölsem bırakmak istemem umarım o da beni bırakmaz.. onun haricinde tek bir Allah'ın kulu yok ki vazgeçmeyeceğim. Onları da unutur alışır yoluma bakarım
Vazgeçtim o olmazsa giderse yapamam ölürüm dedim ama ölmedim belki süründüm ama geçti zamanla her şeye alışıyor insan sadece bu bir süreç ve ömür boyu sürmeyecek bunun bilincinde olduğum için çabuk atlattım. Ama her insan dan ve her şeyden vazgeçilebilir yeter ki kişi istesin bunu
Alçaksın sen alçak.
İki kere benim kapıma gelip kovuldun. Üçüncü de kabul ettim seni. Sonra kalktın. Ben ayrılmak istiyorum dedin
Boşu boşuna benim zamanımı aldın. Ümitlerimi, hayallerimi çaldın.
Baştan beri biliyordun benim işsiz güçsüz hasta bir adam olduğumu. Buna rağmen yola çıktın benimle. Tek umudum sendin düzelmek için. Yarı yolda bıraktın gittin. Umutlarımı tükettin tüm hayatıma dair.
Yazıklar olsun sana yazıklar olsun. Lanetler olsun sana. Rabbimin gazabı üzerine olsun senin. Hayat boyu sürün inşallah. Eski kocan gibi birinin eline düş de her gün şiddet görüp boynuzlan inşallah.
Geberdigini göreyim evine vardığın adamın evinde.
İnsanoğlu illa ki alışıyor. Zaman her şeyin ilacı misali. Gidenle gidilmiyor diyorsun, kendini farklı aktivitelere veriyorsun bir şekilde kafa dağıtıyorsun.
Benim olmazsa olmazım uzun saçlarımdı, onun için uzun saçalrımından vazgeçtim. Benim olmazsa olmazım oydu, onun duyguları için ondan vazgeçtim
Evet vazgeçtim. Gün gelir herşeyden vazgeçer insan.
Ben kendim vazgeçmem ama bazen hayat seni bazı şeylerden vazgeçmek zorunda bırakıyor
Evet vazgeçmem gereken herşeyden herkesden vazgeçtim.
Bazıları zaman aldı bazılarını bir anda ama evet vazgeçtiklerimiz oldu.
Hayat şartları yüzünden çok sevdiğim adamdan vazgeçtim çünkü doğru insan ama yanlış zamandı
Olmazsa olmaz diye bisey yok sağlıktan başka
Vazgeçmek zorunda bırakıldım demek daha doğru olur. Bana kalsa vazgeçmezdim
Evet, ileride ailemden vazgeçeceğim. Sadece zamanı var. Ve yeterli birikim gerekiyor
Zamanında vazgecmisligm oldu * artk olmz çünkü değmiyor degmeyecek
Olmazsa olmazlarımdan vazgeçmem kolay olmaz.
Vazgeçtim ve insanın alışamayacağı hiçbir şeyin olmadığının farkındayım artık
Evet vazgeçtim..
Olmazsa olmazımdan vazgeçmedim. Genelde başarırım.
Olmazsa olmazım yok ki herkes ve her şey olsa da olur olmasa da
Vazgeçme değilde kabullenmek jdjdhd
Evet vaz geçtim
Vazgeçtiğim bir şey yok
Doktor olacam dedim vazgeçtim. Pişman değilim 🙏🏻
Benim olmayan bir şey için asla uğraşmam
Vazgeçtik kardeş, vazgeçtik…
Vazgeçmem
Olmazsa olmazım olmadı hiç.
Kimse vazgeçilmezim olamaz
Birçok yakın arkadaşımdan vazgeçtim.
Hiçbişwy kalıcı olmuyo şu hayatta