boyum 1.80 (-2) kız arkadaşımın benden uzun olması bana da garip gelir nedenini pek anlamıyorum bende, 1.70 idealdir ancak gerçekten sevince o boy falan hikaye kalır. :)
(Not: kısa boylu bir arkadaşım uzun boylu kızlardan hoşlanıyordu, sebebiyse kızın gözleri yerine göğüslerini tercih etmesiydi. O abazalığa halâ anlam veremem. :D)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGüçsüz erkek ynaında kısa kız ister...
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.71 ve pek uzun sayılmam ama memunum ya yüzüm ve ayaklarım küçük. Sanırım bu önemli. Erkekler kibar kızlardan hoşlanıyor ki sevimli ve çekici olasılığı çok yüksek. Biz kizlar ise genelde kaslı uzun erkekler isteriz ki ortada arasında fark olsun yani bıraz bu durum bana normal geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yıl171 türk standartlarında uzun bir boydur ama 170 ve üstü başka ülkelerde olmayabilir ama Türkiye ortalamasında uzun sınıfıdır. Ben boy uzun olunca sevimli ve çekicilikle alakası olduğunu düşünmüyorum ama fikre saygı tabi. Uzun çekici olanda var kısa çekicide.
Cevap sahibi+1 yılBen söyle bakıyorum uzun kızlar nekadar sevimli yüzü olsada giydiği kıyafette aynı şirinligi ve çekiciliği vermiyor. Mesela bu tarz benim programında birçok kız uzun ama bana göre uzaktan bakıldığında çekici gelmiyor. Üstelik birde kızlar uzun ve zayif ise. Balık etli 1.60 ve 1.70 arası erkekler arasında hep 1numara olacaktır. Zaten eskilerden gelme birşey ki bu atalarimiz bile sırık ve zayıf sevmezlermis :) genetik bakış açısı bu ya :D
Tercih meselesi kim nasıl istiyor bilemezsin.. Benm erkek arkadaşım uzun olmamdan memnun değildi ama gönül bu.. Genelleme yapma bence.. Kısayı anlarmda cüce diye bahsetmezsen iyi olur tatlım..
03 Yorumla
Soran+1 yılBence uzun olmanı çekememiştir benim bundan erkek arkadaşım gibi. Kendiside uzundu benide uzun buluyordu çekemedi. Bazı erkekler hükmedeceği kısa bayan arıyor öyle zihniyetlileri var.
Soran+1 yılbundan önceki yazacajtım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
+1 yılNedeni basit
Kızlarımızın boy ortalaması 1.60, 1.65 civarı.
Bizim ise 1.70, 1.75
Bu durumda olasılığa göre her 10 erkekten 7 sine kısa kız düşer.
2. sebep olarak uzun kızlarımızın daha çok dikkat çekip bizi sinir etmesi.
Misal; dar pantalon giyen uzun bir kıza yolda hemen herkes bakarken kısa bir kıza yarısı kadar bakılabilir. Bu da erkekte daha az sorun demek.
Açıklayıcı olmuştur umarım.02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sinir olmak istemiyorsan uzun kızın etrafındada olmamanı dilerim. Asıl dikkat çeken sizin bu dar kalıplardaki dar düşünceniz. Dikkati çekmek isteyen her türlü çeker uzun kısa fark etmez bu kadar kolay.
- +1 yıl
Bu bir gerçek. Sende aynı şekilde olduğun için tepki vermeni doğal karşılıyorum ancak hazmedemeyeceğin cevaplar aldığında eleştiriye açık olmayacaksan böyle sorular sorma.
+1 yılişin aslı öyle değil.. kısa boylu kızlar boy takıntıları olduğundan egolarını tatmin etmek için uzun erkeklere yazılıyorlar veya uzun boylu bir adamın teklifini geri çeviremiyorlar. erkeklerde durum tam tersi kendinden çok uzun kız manken gibi bir fiziğe sahip değilse yanlarında istemezler 3-5 cm kısa olanı makbuldür.
kısa kız - out
minyon kız + in çünkü genelde şirin oluyorlar.
eig için şimdiden teşekkürler.00 Yorumla
+1 yılben mümkünse uzun istiyorum şöyle adriana lima gibi. kısa kız yanımda çocuğum gibi durabilir mesela:
static1.businessinsider.com/.../...uille-oneal.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılBu fotoğrefı mutlaka birinin koyacağını tahmin ettim o da sen oldun.:d
- +1 yıl
:D:D:D:D
+1 yıluzun bayandan dediğin kaç mesala bunu boy takıntısı olanlar düşünür hayatta karşıma çıkan talibim kısada olabilir benle aynı boyda da olabilir bu biraz kısmet işi ama şunu söyleyeyim benden uzun olmasını istemezdim ya da bir iki cm uzun olsada farketmez gerisi olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıluzundan kastım mesela kendimi örnek veriyim 176 cm. kısmet işi haklısın ama her karşılaştığım uzun erkek hep mi kısayı kaptırırgönlünü ben bunu çözemedim.:)))
- +1 yıl
bunu ben de çok görüyorum ama çözemedim :)) sende 2 metrelik birini bul sende küçük boylu birini istemezsin her halde
Soran+1 yılDoğru istemem ama Benim zaten var 189-190 arası erkek arkadaşım ama benimki merak soruyorum işte:D
Kızlarda boy büyüdükçe el ayak da büyüyor kafa büyüyor aslında büyüyen boy değil vücüdun her tarafı erkeksileşiyor kadın boyu uzadıkça ondan da biz homofobiklere itici geliyor:))
13 Yorumla
Soran+1 yılTercih meselesi herkesin düşüncesi farklı düşüncene katılmıyorum gülüyorumda ama saygı duymamda şart. Banada kısa erkekler itici geliyor mesela:))
- +1 yıl
kısa erkekler daha yakışıkıdır bakınız
www.modanzi.com/.../
Soran+1 yılBende sana diyorum ki Cristiano Ronaldo, Paul Walker mesela.
+1 yılBen istemiyorum kısa boylu 1,88 boyum var varsa uzun alırım bir dal yani türkiyede uzun kız yokki 1,90 hele nerde? saçma olmuş olmayan bişeyi istemememiz çok normal
00 YorumlaBen de kendimden uzun kızlarla denk geldim hep, özellikle seçmedim. Ne olacak ki, boyun ne önemi var?
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnemi olduğundan değilde merak ediyorum uzun erkeklerin yanında kendileri gibi genelde 170 ve üstü değilde ama başka tercih edişlerini merak ettim işte.
+1 yılErkekler genelde minyon tiplileri seviyomus öyle duydum
21 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek için geçerli değil o, gerçi minyonlara daha kolay hükmedebileceklerini düşünenler evet öyle seviyor haklısın:D
+1 yılBen ozellikle uzun boylu hatunlari seciyorum sevgili olarak zira boyum 185 cm oldugundan yanimda kisa boylu bir hatun istemiyorum.
00 YorumlaKısa bayan istemiyoruz, tek derdimiz nefes alsın yeter :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHala mı öyle erkek kaldı nefes alsın yeter modunda. Sen şaka demişsindir belkide hala var mı onlar acaba
Bende bir kisa boylu olaraktan soyluyorum genelde ortalama 160 falan bu yuzden uzun kiz gorunce sasiriyolar heralde ama buna pek takilma serdar otac ve karisi sana ornek olsun :D
00 YorumlaBunun cevabi cok basit
Erkekler onlara siginan kadinlari sever. Mesela benim erkegim 1.90 ben 160 ve ben onun kanatlari altindayim bana bisi olmaz diyorum bu onun hosuma gidiyo çünkü daha fazla sahiplenme duygusu koruma duygusu onu tatmin ediyor10 Yorumla
+1 yılAz önce bununla ilgili bir soruda ben sordum ya kısa boylu kızlar daha kıpır kıpır daha şirin ve eli yüzü düzgün oluyor ama uzun boylu olupta birde çok güzelse zaten onları sokakta göremiyoruz dizilerden ya da podyumlardan takip ediyoruz.
10 Yorumlakisa boylu erkekler rhtsz olabilir. ki bnde istemem bnden kisa bir erkek yanmda
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılKimmm demiş yahu kısa olsun, ben en az 185 istiyorum ama yok :D
gerçi buldum artık :))02 Yorumla
Soran+1 yılkısa isteyen çok var sözde onlara daha iyi hükmedebiliyor gibi hisediyorlar heralde neden bilmem hala ama Allah bozmasın ilişkini senin de ne diyeyim :))
- +1 yıl
Ben 198im, kız arkadaşım 178 ve ben topuklu giyip 185 falan olmasını istiyorum :))
+1 yılBoyum 1.89 yanımda kısa istiyorum zevkler tartısılmıyo biliyosun ;)
00 YorumlaYokluktan :) uzun boylu kız çok yok ki. Artık ne denk gelirse. Çok fazla seçeneği yok :D
30 Yorumlakıza hava atıyor ıste, apartman topuk gıysende cucuksun l*n dıye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden ya bnde hic anlamıyorum uzun kizlarda hep kisa oglanlarla oluyo
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu zaten ben hiç anlamış değilim. Çok tuhaf geliyor bana.
ben uzun boyluyum. ama yanımda kısa kız istemiyorum. hatta 150 lik kızları sevmem de
sokakta uzunu, yatakta kısası makbüldür :)10 YorumlaValla istemiyorum ama hep oyle denk geliyor...1.81 ex kiz arkadasim 1.62 sekilci degilim duygular ve karakter daha onemli bence
00 Yorumlaben istmiyorum benimle mümkünse aynı boyda olsun topuklu giysede sıkıntı olmaz boyum 1,72 ayakkabıyla 1,76 :) rihanna kadar güzel olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılBu ne sacma soru ya cevap vermek istemiyorum canım gorüsuruz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCevap vermek istemiyosan niye yazıyosun canım grşrz:D
- +1 yıl
Muaaa :D
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 4 cm le cevaplama hakkını kaçırdım lanet olsun fşhşdfhlşdf
04 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm ya sağol. Hayır dünya standartlarında uzun olan erkeğin en az 172 olduğunu biri söylemişti bana o yüzden bende öyle yazdım yanlıştır belkide. İstersen cevaplayabilirsin elbette.
Soran+1 yılSen kralsın11!111!!!111!!1!1
Bunun bir cok sebebi blvar komples olabilir kisa seven olabilir uzundan hoslanan vardir bir cok sebebi var bu konu cinselligi bile ilgilendirir boy meselesi cidden
00 YorumlaBen sevmem uzun olsun isterim çanta gibi taşımaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boylu kizlarin kendisine bakmayacagini dusunuyo olabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılki alakası yok. uzunda bakar kendine kısada bakar. çok tuhaf bir düşünceymiş böylesini duymamıştım.
Cevap sahibi+1 yıluzun boylu ve güzelse bu tarz kizlar genelde yakisiklilarla cikar. Bahsetmek istedigim olay bu
+1 yılya sikerken kolayoluyo valla.. uzun kizi yataga atiyorum bana pzisyon uygulamaya yer kalmiyo ama senin icin senle cikarm askm :-*
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim sevgilim var zaten yazmıştım oraya görmedin mi salağa bak... senin gibi bir erkekle çıkan kızın aklına tükürmek lazım. s*kmek mikmek kendine gel.
Kız arkadaşim benden 25 cm kısa. Ne bilelim gönül konuveriyor işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl181 im.165 üstü kadınlar beni kısa bulduğu için mecbur altına bakıyorum gerçi 155 lerdende kısa bulanlar var.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni kısa bulan o kızların akıl seviyesini erak ettim şu an 181kısa değil ki. Türk standartlarında uzun bir boy. Sende git Russian girllere bak bence. :9))))))))
+1 yılerkek her zaman yaındaki kızın kendisinden küçük olmasını ister bir bakıma elini omzuna atmak için kızların kısa olmasını ister :D
00 YorumlaBenim çok boy takıntım yok ancak yanıma yakışmasını isterim. Bu da 1.70-1.80 arası demek oluyo :))
00 YorumlaBoyum 180 bende de küçük boylu kızlara merakım var :S
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Ben 1.90 nım abes durmadıkça boya takılmıyorum ama ortalama boy olması en güzeli 1.70 idealim
00 YorumlaKısa Boylu Kızlar Daha Çekici Geliyo Nedenini Bilmiyorum Ama Öyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıpkı ben. 1.75 altı erkekler çok itici... 1.56 boyum. 1.87 sevgilim vardı. 😈😈😈
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 173 um kisa boylu tyler hoechlin diyolar bana bacim yazabilirmiyim ben de cevap yazmak iztiyommmmmmmm :))
00 YorumlaGaliba erkeklerin cevabı yok cevap nettir konu anlasilmisdir
00 Yorumla193boyum var hep 170 üzeri bayan istiyorum ama yok resmen öyle bir bayan :(
00 Yorumla183 boy var her pozisyonda yapalım diye kısa kız iyidir
00 YorumlaBoyum=1.78
kısa boylu kızlar tatlı oluyo böyle ufak tefek birinden ses cikiyor :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu uzun olsun hatta topuklu ayakkabı bile giysin benim yanımda :)) (1.96)
00 Yorumla
+1 yılGel takılalım o zaman uzunsun galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten bir sevgilim var ben sadece merak için sormuştum.
+1 yıl1.90 boy var 1.80 kızlar favorim <3
10 Yorumla
+1 yılMarifet boyda değil de neyse
07 Yorumla
Soran+1 yılKonunun marifetle alakası yok.
- +1 yıl
uzun boylu erkek istemenizin sebebi ne?
Soran+1 yılçok açık söyliyim o zaman. ben 176yım ve kendimden bodur yere bakarak konuşacağım bir erkektense üste bakacağım bir erkek arkadaşım olsun tercih ederim. Bende boy takıntısı var ama arada dağlar kadar fark olan çiftlere bazen anlam veremiyorum.
- +1 yıl
bu gidişle o bodur dediğin erkeklerin eline kalacakmışsın gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı
istemediğin b... burnunda bitmesin sonra :)
Soran+1 yılyok merak etme benim zaten bir sevgilim var 190 cm boyunda sen kafanı yormada ama bazı çiftleri görüyorum arada daaaağğğ kadar fark olunca nedenini sorasım geldi. İstediğim burnumda bitiyor yani:)) -.-
- +1 yıl
inşallah hep biter :)
Soran+1 yıleyvllh sğl.
+1 yılBende erkek olsam benden uzun kadın istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazılarında uzun kadın çekememezliği var gerçekten.
+1 yılEvire cevire sevebilmek icin mi? Acep?
00 Yorumla
+1 yılBoyum 178 galiba evde kaldım sjsjdjskd
00 Yorumlauzun kızın afrası tafrası çok olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılkısa kızın tribi falan olmuyor mu yani onun boyla alakası yok :)
Onlara Daha iyi sarılıyorum Ben 1.90 Boy var
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun bayanlara sarılırken asıl daha kolay olması gerekmez mi yoksa onları daha iyi mi koruduğunu düşünüyorsun hani daha minyonlar diyorsunuz ya onlara o yüzden.
yokluktalar ya onlar için uzun kısa fark etmiyor
00 YorumlaYoo her zaman oyle istemiyoruz
00 Yorumlaboyu değil işlevi önemli :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle benimki basit bir merak zaten.
Tamam da bayanın boyu kaç yani bu da önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç mı atıyorum en az 172 olsun.175 te olabilir. Öyle boylar.
Sana öyle gelmistir. Ben cok nadir rastlarim öyle.
00 Yorumla
+1 yılele avuca daha iyi geliolar
00 Yorumla
+1 yılminyon seviyosak demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin tercih meselesidirde sen zaten kısa duruyorsun profil fotondan böyle 160 ya var ya yok gibi minyon kızları sevmen senin çok çok normal :Dyalnız tanıdığım bir insanında yazması çok komik oldu :D
- +1 yıl
tanıdığın insan?
uzun kız yokki ortalıkta :(
00 Yorumla
+1 yılŞahsen 1.70 Yanımda olur çoğunlukla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısayım ve kısa boylu kız isterim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu zaten uzun kız yanında Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan havası yaratırdı :D Bncede erkeğin daha uzun olması lazum.
Cevap sahibi+1 yılÖyle hatun olacaksa hayatımda kısa olmaya razıyım be :D ama bizim necla olacaksa kısa olmalı :DDD
Soran+1 yılOlur mu öyle ya kızın yanında sen uzun dur veyahut boylarınız birebir gibi olmalı ki oda kendini senin yanında güvende hissetsin :D
Cevap sahibi+1 yılGörüşümüz aynı orada sorun yok ama hani o kadar yüreğime sinebilecek bir kız olursa da kaçırmam adam gibi adamlığı da görür eksik hissetmez merak etme ^^
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat