Merhabalar Herkese 🌸

Şartlar bunu gerektirse düşmanınla geçici süreliğine de olsa el sıkışır mısın, yoksa durum ne olursa olsun kendin halletmeyi mi tercih edersin?
Merhabalar Herkese 🌸

Şartlar bunu gerektirse düşmanınla geçici süreliğine de olsa el sıkışır mısın, yoksa durum ne olursa olsun kendin halletmeyi mi tercih edersin?
Ben düşmanım ile iş birliği yapmam tabi ki de.. çünkü bir insan benim düşmanım ise zaten ona güvenmiyorum demektir. yani düşmanımın düşmanı varsa ortak düşmandan söz ediyorsak o zaman iş birliği değil de en azından durumu belki de konuşurduk. çünkü bu kişi ikimiz de zarar veriyor demektir.. ama ne olursa olsun zaten hayatımdan çıkardığım iletişimi kestiğim bir insan ile ortak amaç edinmem ya da birlikte iş yapmam ya da ona yardım etmem.. benim için bitmiştir. kendi başının çaresine baksın derim her zaman için.. hak ederler bunu.
Ben düşmanımla bir araya gelmek istemem ama benim tanıdığım çok güzel yaptı bravo ona en sevmediğim kuzenimle birlik oldu bir kuzenimin görümcesi onlar da ayrılacakmış herhalde bilmiyorum o kız bana bir şey yapmaya çalışmıştı kuzenimin kına gecesinde beni yakmaya çalışmıştı biri dedi ama doğru mu bilmiyorum ve kuaförde şey dedi beni tanımıyor kıskanıyor herhalde aslında boyu da uzun nedir bu çekememezlik diyor ki bu kız gibi olmasın saçım onunla birlik oldu bile bile sonra kötü çocukla birlik oldu inadına tuzak kurdular sonra doğruysa belasını bulmuş Allahtan
Neee? Saçını mı yakmaya çalıştı ben anlamadım nasıl yani
Cevap
12Cevap
Aman aman kalsın iş birliği falan yapmam. Kazanacaksam kendi kendime kazanmayı tercih ederim. Kaybedeceksem de şerefimle kaybederim..
Hayır canımı yakan bir insana güven duyamam
Ben kendim hallederim düşmanım olan kıyıda kenarda dursun.
Düşmanımla deilde gerekirse düşmanımın düşmanıyla yaparım doğruya doğru
Yapmam. Birinin düşmanım olması zaten çok zordur. Olduysada hak etmiştir. O yüzden işbirliği no 🌸
Yapmam. Düşman bir kere daha arkamıza geçer.
Eğer kazanç-zarar ekseninde kazanç sağlıyorsa yapılması mantıklıdır.
Kendim halletmeyi tercih ederim. Düşmanımla iş birliği yapmam.
Hayır düşmanla işbirliği olmaz bende🍀🗝️
Düşmanla aynı masaya oturmam.
Hayır yapmam ama şartlar önemli
Düşmanım ile, görüşmem
Hayır
Düşman herzaman düşmandır
Düşmanımın düşmanıysa ivit☺️
Bende çok zor ihtimal
Olabilir askom
Hayatta yapmam.
asla
Yok asla