Merhabalar Herkese 🌸

Her koşulda muhakkak bir B planın bulunur mu?
Merhabalar Herkese 🌸

Her koşulda muhakkak bir B planın bulunur mu?
Benim her zaman bir sürü planım vardır çünkü illa o dediğim olmak zorundadır. Ve hayatta o kadar olumsuz ihtimal var ki kesinlikle planlar olmalı. Ama çok gariptir ki bu yaşıma kadar geldim sadece bir kişiyi hiç plan yapmadan gördüm istediği çok zor bir şey olsa bile ilkinde yapıyordu. Daha mı Zeki? Hayır ama kız gerçekten ilkte her şeye ulaşıyordu. Ben ve daha milyarlarca insan da uğraşarak yapıyor ancak
Benim her zaman ikinci veya daha fazla planım vardır tabi ki de.. çünkü tek plan olmaktansa gerisini de düşünmek ve o planım işe yaramadığı zaman yenisini tapmak ile uğraşmamak için dikkatli oluyorum.. aslında hayatımın her alanında öyle. yani mesela diyelim ki kendime bir hedef belirliyorum bunu başaracağım diyorum.. ama bu olmadı peki o zaman ne yapacağım diyorum.. ve ardından hemen o zaman ki başarısızlık planımı düşünmeye başlıyorum tabi ki de.. bu şekilde hem zaman kazanıyorum hem de kötü sonuca kendimi hazırlamış oluyorum
Yani genellikle öyle oturup plan yapan biri değilim ben.. Özel hayatıma dair olan konularla alakalı plan yapmam ama işle ve resmi olaylarla alakalı daha planlıyım elbette..
Cevap
11Cevap
Planım direkt olur. İkincisi için ilkini tamamlarım🍀🗝️
Maalesef yok.2. Plan benim için olumsuzluk karşısında tedbir almaktır.2. planları pek sevmem.
Planım yok anında oluşur.. ama her daim kötü senaryom hazırdir..
Yok. Günübirlik yaşarım. Anlık ve fevri davranırım. Çok fena ısrar ederim
Hayır. Genelde olanı yaşarım
Gömlü örtülere satıyor Buda yalan aslında 👀 deyim
O ne demek tam anlayamadım
Elbette her zaman
Evet garantici bir insanım biraz
Ben anlıkcıyım anı yaşarım hep plan yapmam
Birinci planım bile yok 😂
Hayır yoktur
Vardır. Atara atar gidere gider.
a b c d planım vardır
Çoğu zaman oluyor