Bizim insanlarımız neden bu kadar nankör?
Hakikaten çevremde de dikkat ediyorum nerde mikrop cadı tipli birileri varsa daha değer görüyor..
İyi niyetli insanlar da darbe üstüne darbe yiyor...

Bizim insanlarımız neden bu kadar nankör?
Hakikaten çevremde de dikkat ediyorum nerde mikrop cadı tipli birileri varsa daha değer görüyor..
İyi niyetli insanlar da darbe üstüne darbe yiyor...
Aynı kişiye ikinci defa aynı niyetle yaklaşmam , ama farklı kişiye daha önceki olaydan dolayı ön yargı ile yaklaşmak o kişiye haksızlık olur.. ama insanlar genelde tam olarak bunu yapar.
bu iyiligi kimle paylastigina bagli
hic boyle dusunmuyorum her zaman iyilik kazanir cunku nankor menfaatci insanlar zaten bellidirler
fakat onlar icin bile bir iyilik yapsan ne kaybediyorsun ki
Ne güzel anlattın canım
Cehenneme giden yollar iyi niyet taşlarıyla örülür sözü gelir hep iyilik bile dozu kaçınca uyuşturucu gibi bağımlı ediyor yaptıkça sonuç alırız zannediyoruz ve sonuç hüsran
İyi olmaktan vazgeçmem çünkü her insan eninde sonunda layığını bulur ve iyi olurken riske girmeden ve güven verdikçe karşı taraf iyiliği arttırmayı tercih ederim
Cevap
5Cevap
Evet kesinlikle katılıyorum.. hep ne gördüysem zaten iyi niyetimden gördüm bu hayatta.. insanlara iyilik yaramıyor çünkü ne yazık ki.
öyle
Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü, ama dürüstlükten çok kaybettim.
Sagopa Kajmer-Avutsun Bahaneler
aynen öyle
Vazgeçemem çünkü vicdanım sızlar maalesef. Ama iyi niyetli insanlar ezik görülüyor cidden.
öyle
Abla çok darbe yedim ama vazgeçmedim ya iyi niyetimden, çünkü iyi niyetimden vazgeçersem biliyorum ki ortalık çok karışır.
Söze katılıyorum ama asla iyi olmaktan vazgeçemiyorum
Iyi değilim ki vazgeceyim
Asla iyiliğimden taviz vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?