Hakikaten çevremde de dikkat ediyorum nerde mikrop cadı tipli birileri varsa daha değer görüyor..
İyi niyetli insanlar da darbe üstüne darbe yiyor...

Çok darbe yemisligim vardir bu iyi niyetim yüzünden lakin iyi olmak bir secimdir
Iyilik yap denize at balik bilmezse halık bilir demisler yani
Iyi niyetli olmayi ve iyilik yapmayi birakacagimi sanmiyorum
Karsiliginda kötü şeyler görsem bile ben buyum yapacak bisi yok
Ne kadar darbe yersem yiyim, doğru ve iyi olmaktan vazgeçmem. Bu da benim hayatım.
Ricalar..
Çok iyi insan yok..
Iyi olmaktan vazgeçmem çünkü vicdanım rahat etmez..
Rica canım
Aynen umarım ben yemem.
Cevap
17Cevap
Halen iyiyim lanet olsun kirli beyaz olacaktım :dd
iyi olmaktan vazgeçilmez çünkü bu doğanda vardır. iyi olmak senin tercihin değil içinde olan bir şeydir. ben her biten ilişkimden sonra artık acımasız olacağım diyorum ama olmuyor. yine üzülen ben oluyorum. Şöyle bir söz var Goethe'ye ait "Dünya hassas kalpler için bir cehennemdir."acı ama benim kaderim bu ve ben bunu kabullenemiyorum.
bu iyiligi kimle paylastigina bagli
hic boyle dusunmuyorum her zaman iyilik kazanir cunku nankor menfaatci insanlar zaten bellidirler :)
fakat onlar icin bile bir iyilik yapsan ne kaybediyorsun ki :)
Bazen çok yoruyor bu insanı dediğim oluyor ama yapılamıyor insanın kendi vasıflarına ait olan bir şey bu olmuyor yani
asla iyilik Allah tandır Allah bana bu özelliği vermişse çekeceğim ihanetler nankörlükler vız gelir tırız gider
Vazgeçmem çünkü güçlüyüm, iyi insanlar zayıfladıkça ezilirler o yüzden güçlü durdukça kimse bana zarar veremez.
İyi olmaktan değil de, herkese iyilik yapmaktan vazgectim.
Hep vazgeçicem diyorum ama ben iflah olmam iyiyim ve bu iyiliğim böyle gelmiş böyle gider değişmesinde zaten dünya kötülük yapmak için kısa
Deger gormek icin değil iyi olmayi sectigim icin oyleyim
Aslında bu konuda konuşulacak çok şey varda konuşmak bir şeyleri değiştirmiyor o yüzden konuşmak istemiyorum 🤐
iyilik vazgeçebilecek bir şey değil ki..
ya iyisindir ya da diğerlerinden..
Bazı insanlara karşı artık hiç iyi niyetli değilim.
Dikkate alınacak insanlar değiller onlar ya
Bazen canım yanınca vazgeçiyorum 😃
Ne olursa olsun iyilikten vazgeçmem kötü olamam...
Niywtlerim hep kötü algılandı ama vazgeçmiyorum
Hep kötü niyetli olduğum için sorun yaşamıyorum.
Herkes çıkar peşinde. Vicdanlar kör ve sağır.
Zaman zaman bvazgeçiyorum
Vazgeçmedim.
Başıma çok geldi
Vazgeçemedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar