Tanımadığınız birini yarı yolda bırakabilir misiniz?

Biraz özelimde soruyorum bunu zira bir hata yaptığımı fark ettim. Bu hesabımı açma sebebim sadece problem kitabının cevap anahtarı gibi her sorunu çözmekti. Lakin bugün şunun bilincinde oldum ki ben cevap anahtarı kadar doğru değilim. Yardım ediyorum sanırken dipsiz bir kuyuya attığım hatta kurtarayım derken daha da dibe çektiğim insanlar varmış. Kime yardım edebildim gerçekten bilmiyorum mahza artık bırakıyorum. Yardımım dokundu sanıp zarar verdiklerim, bir şekilde incittiklerim veya hayal kırıklığına uğrattıklarımdan özür dilerim.

Hep dediğim gibi insan önce kendini geliştirmeli, bilmeli. Sonra dışarıya açılıp başkalarının dertleriyle ilgilenmeli. Bir sorunu, derdi olan varsa son kez yardım etmeye çalışırım. Sadece sizden ricam dinle ilgili olmasın. Zira o konuda yeterli değilim. Soruyu da tam olarak öyle hissettiğim için soruyorum. Özür mahiyetinde.

Hakkına girdiğim, yanlış yönlendirdiğim, kalbini kırdığım bir insan varsa lütfen dile getirsin. Kimsenin ahını almak istemem. Hakkınızı helal edin, Allah hepinizin kalbine ferahlık versin.

Güncellemeler
+1 yıl
Açıklamayı da okursanız çok müteşekkir olurum.