Biraz özelimde soruyorum bunu zira bir hata yaptığımı fark ettim. Bu hesabımı açma sebebim sadece problem kitabının cevap anahtarı gibi her sorunu çözmekti. Lakin bugün şunun bilincinde oldum ki ben cevap anahtarı kadar doğru değilim. Yardım ediyorum sanırken dipsiz bir kuyuya attığım hatta kurtarayım derken daha da dibe çektiğim insanlar varmış. Kime yardım edebildim gerçekten bilmiyorum mahza artık bırakıyorum. Yardımım dokundu sanıp zarar verdiklerim, bir şekilde incittiklerim veya hayal kırıklığına uğrattıklarımdan özür dilerim.

Hep dediğim gibi insan önce kendini geliştirmeli, bilmeli. Sonra dışarıya açılıp başkalarının dertleriyle ilgilenmeli. Bir sorunu, derdi olan varsa son kez yardım etmeye çalışırım. Sadece sizden ricam dinle ilgili olmasın. Zira o konuda yeterli değilim. Soruyu da tam olarak öyle hissettiğim için soruyorum. Özür mahiyetinde.
Hakkına girdiğim, yanlış yönlendirdiğim, kalbini kırdığım bir insan varsa lütfen dile getirsin. Kimsenin ahını almak istemem. Hakkınızı helal edin, Allah hepinizin kalbine ferahlık versin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kimseyi yarı yolda bırakmam. ama beni yarı yolda bırakanları ise yoldan dışarı atarım.
Yanımda kim olursa olsun yarı yolda bırakmam
Artık tanıyamadığım birini yarı yolda bıraktım yola çıktığım insan o değildi çünkü. Sen de birine yardım etmeye çalışmışsan zarar vermemişsindir, buna çabalaman o insana yetmiştir
burada bilgi arayan birine zaten ne kadar yardım edebilirsin ki en büyük hatası bu siteye girmesi olmus
Bilgi arayan değil, yardım arayanlar oluyor. Sitenin %70 öyle bir kafada olsa da onlardan ayrılan bir kesimde var.
Yanlıl yapacağım bi grup kaldı dünyada, gerisi için iyi dilekten başka bi planım yok.
Tanidigimizi bile birakiriz cikar işlerinde sayin Momo :D
Tanımadığım biriyle zaten aynı yola girmem
Hayır zorlarsa yardım ederim
Boşuna üzülme burada bunu bilinçli yapan daha çok
Açıklamayı okuduk da yazdık heralde
Ebet
Evet
Kul hakkı konusunda çok duyarlısın
Tanımadığım birine iyilik yapmam
bazen oluyor böyle