Şahsen ben tutamayacağım sözleri asla vermem, bilirim çünkü beklentiler yoruyor insanı.. Peki sizler bu konuda nasılsınız?

Şahsen ben tutamayacağım sözleri asla vermem, bilirim çünkü beklentiler yoruyor insanı.. Peki sizler bu konuda nasılsınız?

Hayır. Söz namustur. Hatta bir kere kediye verdiğim söz için sabah erkenden kalkıp uzak bir camiye gitmiştim bulamadım onu ama için rahat. Sözümü tuttum çünkü.
İşte tam olarak olması gereken bu... Birine söz verdiğim zaman mutlaka tutmaya çalışıyorum, aksi takdirde sözüm yerine gelene kadar içim içimi yiyor ve aşırı huzursuz hissediyorum ya aksilik olursa diye.. maalesef herkes bu şekilde etik düşünemiyor.
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum. Yozlaşmış bir toplumun hiç kimseye faydası olma, kişilik ve karakter sahibi olmak bir özellik değildir aslında, insani bir şeydir ve herkeste olması gerekir, ama öyle bir devirdeyiz ki karakterli biri olmak en önemli kriter sayılıyor maalesef. Bu aslında bir insanlık ayıbıdır.
WhatsApp durumum aklıma geldi. Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre, telaşa mahal yok...
Tutamayacağım sözler vermem asla çünkü söz namustur benim için ve kendime saygım var tutmayacağım sözlerin içine girmek istemem.
Her zaman vurgularım en sevdiğim kişilik tipi 👍 bu hayata bir defa geliyoruz ve her şeyden önce kendimizi sevip saymalıyız!!! Bu doğrultuda harekeden eden kişi öncelikle kendisi olmak üzere kimseye zararı dokunmaz.. inan sadece kendime saygım var yazısını yazıp bırakman bile yeterli olurdu, çünkü bu mantıkta biri zaten her halükarda sözünde durur...
EyvAllah : ) iyi akşamlar.
Ne demek..
Cevap
6Cevap
hayır vermem
Verdiğim sözü tutarım. Tutamayacağım sözü de vermem.
Bravo en iyisi kral 👍
Hayır, birşeyleri abartmak lüzumsuzluk sadece, tutulmayacaksa sözü süslemeye gerek yok..
EyvAllah aynen öyle 👍
Belirsiz bir şey ise inşAllah derim
EyvAllah başkan olması gereken bu 👏
Tutamayacagim sozler vermem
Vermem asla çünkü sonra çıkiyo acisi
Sözümün arkasındayım
Yapmam öyle şeyler
Yapma zaten.
Geçen gün eşime söz verdim tutamadım mesela
Sen yine de elinden geldiğince tutmaya çalış, kadını üzme.
Veriyorum bazen tutamıyorum kendimi rkdjs
Hayır
Veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?