Başım belada...
Siz yaramazlık yapar mısınız başınızı belaya sokacak durumlar içinde buldunuz mu kendinizi

Başım belada...
Siz yaramazlık yapar mısınız başınızı belaya sokacak durumlar içinde buldunuz mu kendinizi
sevgilim varken bi kızla tanıştım saat 05.00 de o kızla buluştum konuştuk flean saat 6 da sevgilim aradı sen nerdesin diye dışardıayım dedim
yanıand biri var mı diye sordu yok dedim napıyon dedi hiç bi şekilde oyaladım kızı akşam buluştuk sevgilim başkasını mı seviyon dedi gozu doldu sarıldım kıza ama içim gitti instadan bi fake hesap sevgilime çarşamba saat 05.00 de bitane kızla buluşcak yazmış sevgilimde innamıyorum kanıtın var mı diye adı:xxxx soyadı:adıgüzel diye yazmış ve harbidnende bilmiş tanımıyorum numarsı çektim bidahada buluşmadım ama 2 gün once bu olay açıldı ve ayrıldık
Başımı sokaga cıkardıgım anda bela geliyor her sabah allahım beni aklı başında insanlarla karşılaştır diyorum ben mal mülk para istemiyorum diyorum daha köşeyi döner dönmez malım biri çıkıp bela oluyor
Cevap
12Cevap
Zaman zaman belaya sokuyorum kendimi szh ama belanın kendisi de olmak gibi bir durum da var 😂
Başım beladan çıkmadı ki
2 sene önceydi. Aman aman böyle stabil güzel.
Bela çok rastlıyor bana bela beni seviyor ben istemesemde belayı bazı insanları bela aşırı çekiyor
Başım belada değilde bela başımdaydı benim zor dönemlerden geçtim
Bugün düşünemeyeceğin kadar başım bela da
Köşe başları tutulmuş üstelik
yağmur yapmakta.,,,
KS demek bela demek :)
Yok beee
burada bela olsa ne yazar
Okudum
Hhhhiiiimmmmmm zor bir soru
Başın belada mı
Pek sayılmaz. Kolay kolay bana bela olamaz kimse.
Güzelliğimle başım belada 🤪
Askerlik ve askerden önce hep oldu
Başım sağlık dışında belaya girmedi
Yok çok şükür akıllıyım ben
Hicbir zaman
Gecen sene
bulunmam
Mahkemeye çıkacağım
Her dk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?