Çok az insan başını belaya sokmadan belli bir yaşa gelmiştir. Yani ne kadar uzak durursak duralım bir yerde karşımıza illa ki bazı sorunlar çıkabiliyor.

Merhaba 🌿
Böyle bir şeyden Rabbime sığınırım. Başımı belaya sokmamak için azami derecede uğraşırım. Şu ana kadar da çok şükür öyle büyük bir olay başıma gelmedi.
Burdan şu şarkı geldi aklıma ;
Gel yine başım belada, beni bul karakollarda, adım yazar zabıtlarda yanımda sen olmayınca.. Gel yine faili meçhul, adım polis telsizinde, insaf yok, vicdan izinde yanımda sen olmayınca.. Keyifli günler.. 🤘😎
Teşekkür ederim.. 🙏
Girdi, karakolda bekletilmiştim ve ifade vermek için sabaha kadar tutmuşlardı. Fazla kötü anlardı benim için. O gece karakolda başka şeyler için getirilen insanlar, bir köşede ağlayanlar vs. insanın içi kararıyor gördüklerinden.
Teşekkür ederim.😊
Valla geldi hemde nasıl 🤦♀️yemin ederim milyonda bir insanın başına gelir oda benim 😬😬hayatımın şokunu, tesadüfünü yaşadım. Çok şükür kazasız belasız atlattım 😱😂
Cevap
18Cevap
Nasıl bir bela olduğuna bağlı. Daha önce başıma çok binbir türlü şeyler geldi. Çoğu kişinin bela dediği şey benim rutinim gibi oldu.
Çok ta büyük belalar değil ufak tefek sorunlar diyelim
Hatırladığım kadarıyla öyle çok büyük bir belaya girmedim.
Ufak tefek şeyler olmuştur elbette.
Girmez mi, bir keresinde araba ile gidiyordum ara sokakta, polisin sağından hızlı geçtim, sonra kovalanmaya başladım, sağa cek eşliğinde.. Durdum neden hızlı geçtin ve sağladın diye azarlamıştı, allahtan merkeze götürmemişti, iyi yırtmıştım 😁
Hayat cesurları sever diye diye 20 yıllık hayatımın 19 yılını korku gerilim tadında yaşadım. Belaları çeken bir tarafım var ama seviyorum ekşını😂
Farklı bir hayat yaşadım.
Tuhaf bir şekilde tecrit edilmiş gibi.
Şükürler olsun olmadı o tarz şeyler, dilerim olmasın da.. Amin ❣️❣️
Ölüm kalım meselesi kadar değildi ama dikbaşlılığım yüzünden bazı şeyleri elime yüzüme bulaştırdığım oldu.
Ekşınlar benden uzak durmuyor, allahın belası olabilirim 🙄
Başım belaya girdi. Hala da çıkamadık işin içinden 3 yıl oldu...
çok isterdim bu ara bi bk yiyemiyorum ve sıkılıyorum. d
Girmez mi. 🤦♀️
2 kere harika ekşınler yaşadım 🤣karakolluk.
Girdi arkadaslarim sagolsunlar herzmn bi olay olur canlarim benim
öyle üst düzey bişey olmadı 1-2 tane ufak tefek belalar oldu onlarda pek etki bırakmadı
Kavgalar hariç hayır
Evet ne zaman Ahmet Kayanin başim belada şarkisini dinlesem kendimi belanin içinde buluyorum
Hiç bir şey olmasada hayatımda biliyorumki yinede başım belada
Ortaokulda başım cidden beledaydı cogu hocayla goz. goze bile gelemiyordum :(
hiç olmadı ya onu fark ettim
Bilemedim ben. Teyet geçti sanki, geldim bu yaşa.
Yok hayir bela bana cok uzak
Geldi ama ufak tefek okulda oldu kavgadan doalyı
Öyle büyük çaplı bir şey olmadı şuana dek :)
Herkes kadar ufak tefek şeyler yaşamışımdır
Bu yaşıma kadar hep beladan uzak durdum:D
Evet, bir kere haksız yere başım belaya girmişti.
Girebilirdi ama son dakikada kurtuldum
Hiç girmeyelim o konulara :D
kafamı silah dayamaktan arabayla taklalara kadar..
Yar ben belanın ta kendisiyim asdfg
Başım belada
Girdi :D
Başım belaya girdi
Bir iki kez girmişti
Hiç kurtulmadiki
Girdi.
Evet birkaç defa.
evet girdi
Girdi
galiba şu an başım belada
girmedi