Erkek tamamsa sıra kadında buyrun.

Erkek tamamsa sıra kadında buyrun.

Cem Yılmaz'ın dediği gibi:
Kadın erkeğin bir üst modeli, kadın sonra yaratılmış ve sorun çıkartan parçalar kullanılmamış. 😅
Son sürümü yapan yapmış, bana laf düşmez.😏
Politik cevap sayılmaz 😒
İlave özellikler mi söyleyeyim illa😅
E soru o değil mi?
Peki o zaman...
Kıskançlık dozajını ayarlayabilen veya kıskanmasını gerektiren durumları tam bilmesine yarayan bir yazılım koyardım.😅
Hohohooooooo. Zaten kendince gerektiği yerde gerektiği kadar kıskanıyor. Kim bunu ayarlıycak yok olmadı sayılmaz 😄
Hahdhh öyle olsun...
Stalk yapmasına engel olan bir yazılıma ne dersin?😅
Anlaşılan senin ağzın bunlardan yanmış 😄
Stalk benim en keyifle yaptığım şey 🥺 kalsa olmaz mı
Bir menemene iptal edebilirim.😅
Olur olur onu hallederiz de. Az evvel stalk yaptım ve tabi ki sana 😄 bu nasıl profil arkadaş beynim yandı
Nasılmış profilim🤔
Biraz karışık. ya da bana öyle geldi neyse burnumu sokmak istemem o ilk tepkiydi 😄
Aaaa hiç sorun değil, rahat rahat dolaşabilirsin.😅
İşte dolaşamadım 😄
Korktun mu?😄
Yok yahu neyinden korkayım 😄 burnumu sokmiyim derken profiline bakmıyım diye değil. İşleyişi eleştirmiyim diye demiştim 😄
Eleştirmek istiyorsan buyur, sorun yok😅
Yok bazı şeyler şey geldi de ondan şeettim 😂😂
Manyakça mı nedir gelen😄
Garip 😄 soru yok bence yok. Fenomenlik var. Bir kaç gün ortada yoksun uberlik var falan o yüzden yani
Soruları, Benceleri sildim, cevaplar veriyorum arada idare ediyorlar. Geçmişte emeğim çok😅
Hmmm. İşte gariplik buydu
Sadece görüş yapmak var💪
Fark ettim
😅
Ben kendime göre birini yaratmak istiyorum 😄 sporu seven birisi olacak, ilgili olacak, aldatmak aklından bile geçmeyecek yalan söylemekte öyle (yalandan nefret ederim)
Cevap
20Cevap
Ben dürüstlük ve karakter eklerdim.. çünkü çoğu kişi de bu yok maalesef.. önce iyi davranıyor arkadaşın dostun gibi görünüyor ama sır saklıyorlar. ve aynı zaman da hatalı olduğu zaman da bunu kabul edip özür dileme sürümünü de getirtirdim.
Erkeklerde ki gereksiz trip ve olayı büyütme. Anlatılmasına rağmen o kişiye güvenmeyip uzatma huyunu çıkartırdım bende ama çıkmıyor işte
Maalesef yanlış kişilere güveniyorum ama anlıyorum ki o kadar bile değerim yokmuş diyorum hep. iyi niyetimden kaybediyorum
Tuvalet ihtiyaçları vs olmasın en azından büyük olmasın
İnsan onlarda boşaltım sistemi nasıl olacak 😄
Sistem çöktü 😂
Valla ben bilmem. Sistemi kuran sensin
Benim dişi versiyonum gibi, huy yapı olarak..
Detaylandırırsam çoğu kadın, kadınlığını sorgular.. Cinsiyeti konusunda şüphelendirmek istemem kimseyi..
Herkes aynı değildir bu yüzden genel olarak söylüyorum, daha fazla öz saygı, cesaret, kararlılık ve özgüven eklerdim
Güzel
Yüklemek demiyelim var olan bazı özellikleri değiştirmek diye başlayayım anlayışlı olmaları kontrolcü olmamalari daha az kıskanç olmaları ya aklıma çok şey geliyor yazacağım sonra kadın düşmanı gibi algılanmak istemem bu kadarı yeter bence 😅😅
asla konuşmayan trip atmayan herşeye evet evet evet tamam diyen birisini oluştururlardı 😀
Buna acilen dur de çiçeeemm 😄
hayalleri öyle kadın gerçekte öyle kadın var mı 😂
İşte bu yüzden önce erkek nasıl olmalı diye sordum 😄 önce biz belirliyelim
sigara içmesin
dırdır yapmasın
özgüvenli olsun
crop giymesin
aile terbiyesi almış olsun
ağırbaşlı davransın laubali olmasın
zeki eğitimli işi gücü olsun
erkeksiz de olur diyebilisin, hayatına birini güvence diye almasın
kucaktan kucağa gezmesin, flörtöz olmasın
karşı cinse yaranmak için bir taraflarını yırtmama özelliği yeter kadına. Bir de bazıları aldatıldı halde affediyor filan o mallık da kesilsin, az gurur ekleyelim her kadına bu konuda.
Zeka yüklemesi yapardım. Zekasını kullanıp ortaya faydalı şeyler koyacak, kafayı, dedikoduyla, hasetle, fesatla bozmayacak, boş yapmayacak, saygılı, edepli kadınlar çıkmasını sağlardım.
Gösterişten uzak bir kere makyaj yasaklardım çünkü kadınlar doğal güzelliklerini gizliyorlar güzel görünmeye çalışırken.
Eklemek istedigim ozellikler
Ilgi gostersin sari uzun saclar olsun mavi gozu olsun tirnaklari kisa olsun ojesi siyah olsun acik giyinmesin donanimli olsun merhametli hayvansever olsun
Diger isteklerimi de sonra yuklerim ona..
Sonrası yok makina bu kapanır 😄
Haydaa bana oyle soylemediler garantisi var dediler
Kendini kendine yetebilmesini bide beyin eklerdim malum kızlar da erkeklerde bulunmuyor
Kentli, çağdaş, cool, eğitimli, özgüvenli...
Sadakat güzellik fizik kibarlık düşünceli olmak cömertlik
Akıl, fikir, mantık, güven, libido, mute tuşu
Hoş bir soru değil. İnsanın son sürümü olsaydı muhtemelen kaygıyı kaldırırdım.
Aynı sorunun erkek versiyonunu da sordum. Gayet eğlenceli cevaplar çıktı. Yazma zorunluluğu yok netice iyi eğlenceler 🌟
Bir tepki olarak yazmadım. Soruyu okuduğumda bende uyandırdığı hissi direkt olarak buraya yazdım. Elbette haklısın.
Gereksiz tribi kaldırırdım
Çiş yapacağı yere küçük bir bülük koyardım , kolayca yapsınlar etrafa sıçratıp üstleri batmasın diye.
Kesinlikle bir önceki görüşümde de dediğim gibi dilini bir çözüm bulmak gerekir 😂
Bul yapan sensin 😄
Kadının son sürümü mümkünse hiç konuşmasın 😂 mümkün müdür bilemem 😂
Şişme bebek denen bişey var duydun mu 😄 konuşmasınmış
Gerektiği kadar konuşsanız yeterli : ))
Zaten bizce gerektiği kadar konuşuyoruz 😄
Gerektiği kadar bu kadarcık mı 😂
Bize yeten bu 😄
Bize fazla geliyor : ))
Size her şey fazla 😄
Yooo biz her şeyin azıyla yetiniyoruz : )) Kadının da az ve öz konuşanı makbuldür : ))
Yaw de bırak 😄
Yaw😂
Bak az konuştum 😄 demek az konuşan var
İstisnalar kaideyi bozmaz : ))
Herşeye de cevap 😄
Restart ayarlarına çabuk dönmesi ve anti virüs koruyucu guclendirici
Yapay zeka yüklerdim. Malum kafaları hiç çalışmıyor.
Beni sevme programı yuklerdim
Mümkünse uğraşmazdım...
Neden
Bu şekilde devam der ellemezdim.
Hiç mi değiştirelesi bişey yok
Yok yok iyi böyle belki esmer sayısını çoğaltırım 😂
Taktı esmerlere 😂😂 sabah gözün gönlün açılmıştır sanmıştım 😄
Bildiğimi unuttum be değişik öyle bi etki oldu 😂
İşte onlar cenette giden yol 😂😂
İnancım olmadığına sevindim şu an 😂
Bunlar işte davet ediyor. Daha güzel elçi mi gördün püüü yazık kediciklere 😂😂😂
Bana yaşarken cennet lazım değişik 😂 bunlarla olacak iş değil o
Tek seçenek arkadaş olan ilik gibi gacı galiba 😄
Ooo sevilir bak o. O kişi candır işte
Emin misin arkadaş olduğuna bugüne kadar hiç olur mu diye bakmadığına iş biraz şey gibi de 😂😂
Eminim eminim beraber büyüdüğüm arkadaşım.
Sokakta büyüdüm değişik şimdikiler gibi sanalda takılıp en ufak şeyi flört vs. Sanan tiplerden degılım ya 😂
Kadınlarla arkadaş kalmayı beceririm ki her kadınla sevgili olunmaz.
Bazılarıyla arkadaş olmak çok daha iyidir en azından kaybetme durumu olmaz
İşte bu çok doğru. Bazı güzellikleri zıkkım etmeye gerek yok 😄 hep hayatta olsunlar ve çizgileri belli olsun.
Kesinlikle ama diğer söylediklerim yalan mıydı diye düşündüm 😂
Değildir muhtemelen hocam sen ne dersen o 😄
Hocam mı oyyşşş 🫠 kendimi bir an dünyanın en karizma en yakışıklı hocası Adnan hoca gibi hissettim 😂
Yaşıyanlar içinde en çok sizi seviyorum. Maşallah hocam 😂
Derinden sevilesi bir hoca nefes kesen adam maşallah inşallah dinimiz sübhaneke amin 🙏😂
Vaftiz oldun 😂
Bak bi rahatlama gelmedi değil şu an 😂
Kediciklerle cennet garantilendi 😂
Karakter ve saygı.
Zaten yeterince özellik var gerek yok
Sessiz mod ekleme
😂😂
Onu da sen bilirsin
😂😂 tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?