"Su altında nefes alabilme özelliği". Uçmada kaçmada gözüm yokta, şehir hayatından sıkılınca denize girip orada yaşayabilsem yeter😬🤦♀️😂
🏊♀️🏊♀️

Merhabalar,
İlk kez böyle güzel bir soru ile karşılaşıyorum.:) Ben görünmez olmayı çok isterdim. Sanırım içimde ki arsız meraklı kişiyi ancak böyle tatmin edebilirdim. Uçmakta gözüm yok demişsin ama kim istemez ki uçmayı. Hayali bile yeterince güzel. :)
Başkalarına biraz daha az güvenmek olabilirdi sanırım :)
(Bu gerek ticarette olsun, gerek ise sosyal hayatta)
Güzel soru sormuşsun, ışınlanma ve düşünce okuma gibi ütopik şeyler gelse nasıl olurdu merak ediyorum 😄
Rica ederim 😊
O konuda fazla aç gözlü olup akla gelen ve gelemeyen her özelliği isterdim. :)
Hatta şöyle ki insanların o an zihninden geçen her özelliğe güncellenme özelliği olsun isterdim.
Cevap
66Cevap
kalplerine biraz iyi niyet sokarım..
İnsana güncelleme gelse en fazla dış görünüşü değişirdi. Yani niceliği güncellerlerdi. Nitelik yine sıfır kalırdı. Bak facebook a, insta ya, KS ye... Sözde her yıl güncelleniyorlar. Yeni ne var? Sadece renkleriyle oynayıp bazı tuşların yerini değiştiriyorlar.
A Haber.
Flaş Flaş Flas! Cem yilmaz bir Maymunla yakalandı. Görüldüģü gibi Fotoģrafta, Maymun elini Cem'in dizine koymuş, buda dikkatlerden kaçmadı..
Evet Pelin söz sende!
Teşekkürler Aykuuut! Veh! ..
Bakalım bu yeni ilişki ne kadar süre gidecek, Defne Samyeli'den ayrılalı..
Ben Pelin Şanlı, A Haber yayınıyla, herkese iyi günler diliyorum.
Dürüstlük gelsin isterdim:
Yani yanlış anlamayın tabikide dürüstlük hiç yok demiyorum dürüstlük elbette var...
Ancak bir insan yalan söylediğini karşıdakine belli ettiği halde yalan söylüyorsa çok rezil bir durum tabikide bazı anlarda yalan söylemek gerekiyor o konuda aksini iddia edemeyeceğin ancak hayatı yalan olmuş insanlarda yok değil...
Bir güncelleme gelecek ise bu yaşan söyleyenlerin beynine bir dürüstlük lobu eklesinlerde masaldan yaşamayalım
Sizin istediğiniz özellik oldukça güzelmiş 😄 Ben ne gibi bir özellik isterdim ki, himmmm...
Şimdi uçabilmek desem, eminim ki herkes bunu yazmıştır 😄başkasının yazdığı yorumları okumadığım için sadece tahmin ediyorum.
Benim başka bir güncelleme istemem gerekir... Mesela, şey olabilir;
Aklımızın içinden geçenler; Yapmak isteyipte yapamadıklarımızın, aklımızdan geçmesiyle olması güzel olurdu herhalde😄
Düşünmeden sorgulamadan körü körüne oy verenlerin olmayan akıllarına yapay zeka güncellemesi gelmesini isterdim.
Kimse kimseyi elestirmesin gıybet yapmasın herkes hataları örtsun anlayışlı olsun ışınlanma gibi özellikler isterim
Görünmezlik. Mesela insanlardan sıkılıp yalnız kalmak istediğimizde görünmezlik bizi yalnız olma keyfinin zirvesine çıkarabilri
Görmek duymak istemediğin insanı engelleme özelliği gelsin. Biri canını mı sıktı engelle ne dokunabilsin ne bir şey yapabilsin oh mis
Su altında nefes alabilsen bile hipotermiden ölürsün veya etçil bir balık seni yer.
Zamanda yolculuk isterdim ben.
Güncelleme gelse, tüm insanların kendilerine zarar veren ilişkilerden kolayca sıyrılabilmesini dilerdim
Ben bubaralar kendimi guncelliyorum. Ise kilo vermekle başladim. Hafifliyorum. Ha birde termal gorus isterim
İçindeki her şeyi istemese de dışa vurma özelliği:)
İki yüzlü olmamalarını.. Nasılsa öyle gözükmelerini..
İyi insanlara yardım etmek için sihir gücü hasta olanda bir eliyle dokunduğu an iyileşebilsin
İnsanların bilinç altına çökebilme özelliği, eğlenceli olurdu.
Çok ama çok daha gelişmiş bir empati yeteneği isterdim
Işınlanabilmek aşırı iyi olurdu veya istedigin zaman görünmez olabilmek
Farklı dünyaları keşfedebilmek için Işık hızına ulaşabilmek isterdim. Bu dünyanın cılkı çıkmış.
Düzgün yürüyebilme ve koyabilme 😫😫😫 kazadan sonra olmuyor mesela istesem. Dahi koşamıyorum 😫
Çok güçlü bağışıklık ve ya yaraların çabuk iyileşebilmesi
Puga giren duygularımda , düşüncelerimden arınmak 😂
İnsan olduğunu hatırlatmak lazım insanlara unuttular.
Şeyi yerine beyinleri düşünmeleri özelikle KS erkeklerine gelmeli
valla çok iyi olurdu ben ışınlanma görünmezlik insanın aklındakilerini okuyabilme yani beni kandrırormu kandırmıyormu sevgilimin beni gerçekten seviyormu sevmiyormu özelliği ve benim hakkında kimin dedikodu yaptığını öğrenmek çok isterdim.
Ben ülkemin insanları için beyini kullanma özelliğini isterdim
18 yaşına geldiğinde kendi kendisini imha özelliği.
her şeyi kontrol edebilme
Su altında uzun süre kalabilmek keşfetmek isterdim çünkü denizin altında ne güzel şeyler yatıyordur kim bilir ve başka gezegenleri keşfetmeyi çok isterdim
İnsani özellikler sadece dürüstlük saygı vicdan mesela...
Sen bahtsız birine benziyosun bu seferde denizaltı çarpar sana dmkdkdnxmx
Senin istediğini dalgıçlar oksijen tüpüyle yapıyor
Göz rengimi değiştirmek isterdim ama sadece ben
Mavi gözlü biri var bi de burda off jdjsjs
Fiziksel ve duygusal hiçbir şekilde canımın yanmaması.
O değil de kan emici akrabaları engelleme ya da sessize alabilme özelliği olsaydı keşke
Arkada da bir gözüm olmasını isterdim ki sırtımdan bıçaklayanları görebileyim..
Bozuk olan her bir özelliklerinin düzeltilmesine yönelik bir güncelleme gelmesini isterdim.
Yiyip yiyip kilo almama ya da bir okuduğum şeyi asla unutmama bir de ışınlanma olsa iyi olurdu.
ben biraz empati isterdim ülkede herkes empati yoksunu
Dusunme gucumu gelistirmek isterdim dusunme yoluyla her seyi yapabilmek...
Benim sürümün kesin güncellemeyi kabul etmez yine böyle kalırım😔😔
Elf gözleri falan ya da teknolojik göz abi bi bakıcan etrafa herkesi analiz falan ediceksin :)
Ölümünü istediği anda bunu gerçekleştirebilme binevi kendi kendini imha etmek gibi bişey
bi çoğuna zeka ve düşünebilme güncellemesi gelmesini isterdim
Gözlerimle herşeyi yakıp yıkma özelliğine sahip olmak isterdim
Aşık olmama özelliği eklerdim.
beni güncelleme bozar.. böyle iyiyim
bira daha ızun olmayı isterdim
Korkusuz gonlumce yasamak isterdim.
Cahillik silme formatı
Zamanı ayarlayabilme ve görünmezlik. 😊
Kanatlarımız olsa fena olmazdı bence.
Aklını 7/ 24 kullana bilmesini
Gorunmez olmak ucabilmek
İstediğim an şekil deiştirmek isterdim
İstediğim özelliğe sahip olmak
Sevebilme yetisi gelsin isterdim
Ne istiycem tabii ki de aşık etme özelliği.
Dürüstlük
Üstün zeka lucy gibi ama 😊👍
Hiç mutsuz olmama özelligi isterdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?