♾️ Çiçek olsaydınız gül mü verirdiniz diken mi gibi düşünebilirsiniz.. herkese karşı iyi niyetli misinizdir. ya da bencil misiniz. veya kim nasıl davranıyorsa öyle mi davranırsınız

♾️ Çiçek olsaydınız gül mü verirdiniz diken mi gibi düşünebilirsiniz.. herkese karşı iyi niyetli misinizdir. ya da bencil misiniz. veya kim nasıl davranıyorsa öyle mi davranırsınız

Fritillaria delavayi gibi insanlardan uzak kalmayı tercih ederdim 😄 ya da başka bir çiçek de olabilirdim:

Crassula çiçeğinin bulunduğu ortama şans getirdiğine inanılır 🍀 ve halk arasında genellikle bereket çiçeği, yeşim çiçeği, mücevher çiçeği gibi isimlerle bilinirmiş.
Bu bu çiçeğin adı da Barış çiçeğiymiş az önce öğrendim 😄
Teşekkürler :D 🌺
Kıpkırmızı gül sunardım; o değerli gülü tutmasını bilmeyense parmakları dikenlerine batar ve koşup yarasına bant getiren kişi ben olmam.
Etçil çiçeklerden olmak isterdim içime düşen bogulsun🤣
🤣✌️
Kesinlikle çiçek
Cevap
6Cevap
Çiçek olma gibi bir derdim yok. Ben böyle de çiçek veya zehir verebilirim
Adamına göre bir çiçek olurdum😂
Biraz kişisine göre şekilleniyor herkese çiçek açmam, biri bana bulaşmadığı sürece diken de olmam
Ama illa diken batsın diye uğraşıyorsa yapabileceğim bir şey yok :)
Artık kim neyi hakediyorsa direk veriyorum hakkını eskisi gibi herkese karşı aşırı iyi niyetli ve safça davranmıyorum...
Diken verene çiçek vermek kendime haksızlık oluyor. Kim bana , sevdiklerime ne verirse neyi hakederse ben de o kişiye gereğini veririm🍀🗝️
Herkese mutluluk dağıtmaya çalışıyoruz ama üzerimize geliyorlar.
Sanırım diken beni seven dikenime katlansın en azında sevgisinin bir anlamı olur.
Kişiye göre değişir bana nasıl yaklaşılırsa aynı davranışı görürler
Isırgan otu olurdum heralde şifalı ancak dokunanı yakardım...
Zehir verirdim valla barış yalan yok 🙄😂
İyiymiş 😅
Ben zaten bir çiçeğim
Öyle yazacaktım bende. zaten çiçeksin
Bu saatten sonra zehir veririm
Çiçek
Çiçek verirdim
Kişiden kişiye değişirdi
Dikenimde olsun gülümde
Çiçek veririm. Egoyu öldüreli çok oldu.
Bana nasıl davranirlarsa öyle davranırım
Çiçek verirdim