Son sürümde neler olsun buyrun.

Son sürümde neler olsun buyrun.

Uzun zamandır gördüğüm en iyi sorulardan birisi bence. Aslında bu konuya Friedrich Nietzsche nin Übermensch kavramını öne süre bilirim. Almanca üstün insan anlamı taşıyor Hitler bu fikri daha ileri boyutlara taşıyıp sapkın bir şekilde transhumanist bir çerçevede ele alıyor aslında zayıfların tamamiyle yok olmasını isteyen bir sistem ancak Übermensch öyle denile bilecek bir kavram değil ki bunu kesinlikle destekliyorum nedir bu Übermensch dediğin üstün insan yani erkekte olması gerekenler diye açıklayayım bunları Nietzsche amcam diyor ki ; Hayatın her yönünü kabul eder ve onu güzel, güçlü ve coşkulu bir bütün haline getirir. Kendi değerlerinin yaratıcısıdır. Başkalarının belirlediği değerlere bağlı kalmaz, kendi değerlerini kendisi belirler ve onlara göre yaşar. Kendi iradesinin efendisidir. Hayatını kendi istediği gibi yönlendirir ve şekillendirir. Kendi kendini aşan ve geliştiren bir varlıktır.
Güçlü ve cesur bir varlıktır. Zorluklardan kaçmaz, onlarla yüzleşir ve onları aşar Kendi potansiyelini gerçekleştirmek için çabalar. Buraya kadar Nietzsche amcamin dedikleri.
Benim fikrim amcamı destekleyen belki bir benzeri şeyler ve şöyle ki zihnen ve fiziksel olarak sürekli kendinin bir üst versiyonunu arayan bulan bunun için çabalayan en iyisini arzulayan bir günümüz dünyasının zayıflıklarindan uzakta ruhen ve mental olarak sürekli gelişen ve gelişimin getirdiği değişime ayak uyduran olmak diyeyim daha fazla uzatmadan 😁
Allah'ın yarattığını hiçbir şekilde müdahale edilemez böyle şeyleri de doğru bulmuyorum yani onun yarattığı gibi onun yaptığı gibi hiçbirimiz yapamayız bakın bugün insanlar hastalanıyor örnek veriyorum Bir kalp rahatsızlığı nedeniyle kalbine stent takılıyor daha sonra bir sürü ilaç kullanmak zorunda kan sulandırıcı ondan sonra tansiyon ilacı ve benzeri ilacı bunlarla desteklemek zorunda ama yeni doğmuş veya genç birinin kalbi o kadar sağlıklı oluyor ki yani ne hiçbir şeye ihtiyacı olmuyor belli bir yaşa kadar o yüzden Allah'ın yarattığı gibi hiçbir şey olmaz.
🙄 iyide konumuz bu değil.
Olsun be ne bileyim konuştukça konu geldi gözlerini dikme 😃
😂😂 neyse hadi gönlün olsun 😂
Gel şimdi Ben sesli klavyeden yazıyorum sanki karşımda biri varmış da konuşuyormuş gibi tamam mı böyle uzun uzun olunca böyle içimden cümleler geçtikçe geçiyor geçtikçe geçiyor 😃
Heee demek parmaklar yorulmuyor 😄
Aynen öyle hem uzun görüş yazıyorum Bu sayede hem de sanki karşımda sen varmışsın gibi sohbet ediyorum
Karakter yüklerdim.. sevdiği kadına sahip çıksın. onu korusun sevsin yanında olsun.. yalan söylemesin.. sapık olmasın birde. bu saydıklarım çoğu erkek de yok günümüzde.. karaktersizler çünkü. eşlerine ya da sevdikleri kız kötü davranırlar.. ama kızlar da bayılır böyle erkeklere :D
Tespit mi tecrübe mi
Yürüme, asılma, ilk adımı atma özelliklerini çıkarırdım. Bu da insanlık adına hem daha sağlıklı erkeklerin, hem daha sağlıklı kadınların toplumlarda var olabilmesini sağlamak için yeterli olurdu🫠
Güzeldi
Cevap
17Cevap
Siz kadınlar kadar duygusal olmalı ve herseyi cinsellige bağlamamak gibi bir özellik yüklerdim
Fakat bu özellikler her erkekde aynı değil tabiki bazı erkeklere yüklemek gerek...
Erkek nedir erkeklik nedir? Bknz David Beckham ❤ bu David gibi eşine sadakatla bağlı yakışıklı yetenekli akıllı ve aşkı bilen bir sürüm olurdu.
Maço olmayan,
İlkel güdülerini eğitmiş,
Ataerkil zihniyetten arınmış,
Kadınlarla dostça iletişim kurabilen, iletişim becerilerini geliştirmiş,
Hepsi esmer ve hafif kaslı olacak şekilde tasarlardım 😄
Bende bir adet alabilir miyim 😄
Elbette, hepimizin birer tane hakkı var ksks
Yürüme asılma, ilk adımı atma anlayışını çıkarırdım. Çalışma zorunşuluğunu da kısken çıkarırdım.
Yüksek empati. En çok eksikliğini gördüğüm özellikleri bu.
insanlık merhamet kibir şiddet yanlısı olmamalı ama kendisini savunmalı
Bence böyle kalmalı yvşklarx yalaklar abazanlar, iletişim özrülüler ve hata hatta nefes alsın yeterciler bile kalmalı ki bizim kıymetimiz bilinsin sürüm müyüm yok sürünün durun diyorum 😂😂
Beyni mutlaka koyardım.
Mantığıyla kalbini, dürtüsüyle zihnini ayrı ayrı işlevsel hale getirirdim.
Güzeldi
İyi ve nazik olsun sonra güvenilir, dürüst ve zeki olsun sonra da sadakatli olsun aşkını hiçbir zaman yitirmesin
Allah'ın yarattığı nadide bir varlık olan insana bir özellik eklemek haddim değil. Kullanmasını bilene son model özellikler var zaten.
Erkekliğe istediğin sürümü yükle, önemli olan Adamlıktır. Yoksa Erkek olmak meziyet değildir hiçbir zaman.
Olduğum gibi kendimi seri üretime geçiririm 😪
😂😂 ideal erkek
Anladık kaslı erkekler istiyorsunuz 🙄
O yüzden gitmiyo musun spora 😂😂
🤐 ok. Kib. By 😂😂😂😂😂
Kadındaki önyargıyı öne süren düşünceyi engellerdim.
Tuşu inaktif hale getirirdim.
Kişilik, karakter yuklerdim. Biraz anlayış yuklerdim. Ve kadına şiddeti kaldırırdım yok ederdim.
Erkeklik hormonu üreten organı çıkartırım böylece dünyada sorunlar biterdi
Beni kopyalasınız yeter
kaslı, uzun boylu, mizah anlayışı yüksek, zeki, sadık, aşk adamı
Leb demeden Çorum desin
Görsel deki abi kim 🙄
Bu abi sen daha -l demeden Çorum diyormuş 😄
Nerdeymis bi gidek ziyaretine
Bileydim
Kadınların diline bir çözüm yok mu🤔
Bu soru erkeklere bayım. Bir sonraki soruyu bekleyin
Bir kadından buna yönelik bir soru beklemek pek gerçekçi durmuyor : ))
Bir türk filmi repliğiyle cevap vermek isterim 😄
Ben bildiğiniz kızlardan değilim.
Hep öyle derler : ))
Koç a böyle yaklaşılmaması gerektiğini en iyi senin bilmen gerek 😄
Damardan giriyorum işte 😂
Ama işte yapacağım varsa da yapmam 😄 hadi gel soruya
Karaktersiz olanlara karakter yüklerdim 😂
Yeniden sen üreticen
Direk seni basalım 😄
Sen ne dersen o olsun
Çok iyi 😄
Sadakat empati ve duygu