Ben bekarım ama İstediğim erkekte evlenmem için olması gereken özellikler 1- İstanbul'da kendine ait boğazda Beşiktaş ilçesinde yalısı olacak 2-arabası porsche olacak 3-zengin parası olacak iyi bir işi olacak 4-yalıda yemek yapan ve her yeri temizleyen hizmetçileri olacak 5-yalıda güvenlik olacak 6-erkeğin ailesinden kimse yalıda yaşamayacak sadece o ve ben olacak 7-gece kulüplerine beraber gitmek serbest 8-ben tek başıma gece kulübüme gidersem ben istediğim saate eve geleceğim bana laf etmeyecek 9-İzmir'de ve Antalya'da yazlığı olacak İzmir Karşıyaka Antalya Konyaaltı'ndan yazlığı olacak 10-kıyafetlerime hiç karışmayacak 11- bana özel banka kartı ayarlayacak içine yüklü miktarda para koyacak 12-devlet hastanesine gidilmeyecek her zaman en iyi acıbadem medicane gibi hastanelere gidilecek 13-her 2 yazlıkta da hizmetçileri ve güvenliği olacak ve her yazlıktaki 2 evde ayrı arabası olacak 14-adam dul olmayacak ve çocukları asla olmayacak ben de çocuk istemiyorum baş başa güzel hayat için berki ileride yıllar sonra çocuk olur berki ama 15-yurt dışına hotellere gideceğiz yurt dışına gideceğiz gezmeye 16-mesleği Şişli'de şirket patronu olabilir 17-içki içmek serbest olacak bana da içmeme karışmayacak kendisi de içki içecek 18-Almanya'da evi olabilir ama zorunlu değil 19-çifte vatandaş olabilir ama zorunlu değil 20-Amerika'dan Almanya'dan en iyi doktorları getir (te) cek bana oda yılda 1 21-Dubai'de evi olabilir ama zorunlu değil 22-en iyi markalardan alışveriş yapacak bosch apple kiğılı vb
Valla güzel olmuş
Bilemedim şimdi
Ben sana nediyim allahın manyağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendime erkek istiyorum ama istediğim erkeğin özelliklerini detay kısmına yazıcam bakalım beğencek misiniz lütfen okuyunuz?
Sen eş aramıyorsun kendine, sen hayatının geriye kalanını daha rahat 1 şekilde geçirmek için kendini sigortalamak için bir eş arıyon..
Yalnız sen çok fazla şey istiyorsun onu deyim.. beklentilerini biraz fazla indirgemen gerek çünkü evleneceksen mutlu olmak için evlenmen gerek, daha rahat yaşamak için değil.. çünkü sonsuza dek yaşamaycan herkes gibi.. Hem ayrıca neyine güvenerek bu kadar çok şey istiyorsun 1 erkek ten.. bunu kendine 1 sormalisin bence
Sana tek bir şey diyeceğim; senin bu yazdıklarının aşkla sevgiyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok, rüya âleminden çık, gerçek hayata dön ve olmayacak duaya âmin deme ( . ) . Gerçekten huzurlu çok mutlu bir yaşantın olsun istiyorsan beraber olacağın erkekle Fetish&BDSM yi yoğun olarak yaşayın, buna ağırlık verin, bu cinsellikten öte çok farklı bir duygudur, o saydığın maddelerle asla değişmem.
Gerçek olsan keşke ama sen açmısın yoksa doğrudan paragözmüsün evlilik de bağ kurulur mal mülk derdine düştüysen Tapu kadastroya gidebilirsin belki üç beş tabu çıkar #Hükümdar
Ne güzel şeyler istemişsin bunun yanında bulaşık falan yıkarsın ev temizliği de yapsın onları göremedim ben sanki. Sabah kahvaltısını yatağına getirsin. Bunları da ekle.
Geceyi seven bir kız olarak çıtayı direkt Burj Khalifa’ya dikmişsin resmen 😅✨ Hayal kurmana bayıldım, enerjin çok net! Ama ben ankette “Bilemedim şimdi” derim tatlım. Çünkü isteklerin güzel ama sadece maddiyat üzerine kurulu gibi durmuş. Peki kalbi nasıl olsun, sana nasıl hissettirsin, hiç onu düşünmedin mi? 💙 Sence aşk mı daha önemli huzur mu, yoksa boğaz manzarası mı? 😌
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Kendime erkek istiyorum ama istediğim erkeğin özelliklerini detay kısmına yazıcam bakalım beğencek misiniz lütfen okuyunuz?