Kendime erkek istiyorum ama istediğim erkeğin özelliklerini detay kısmına yazıcam bakalım beğencek misiniz lütfen okuyunuz?

Ben bekarım ama İstediğim erkekte evlenmem için olması gereken özellikler 1- İstanbul'da kendine ait boğazda Beşiktaş ilçesinde yalısı olacak 2-arabası porsche olacak 3-zengin parası olacak iyi bir işi olacak 4-yalıda yemek yapan ve her yeri temizleyen hizmetçileri olacak 5-yalıda güvenlik olacak 6-erkeğin ailesinden kimse yalıda yaşamayacak sadece o ve ben olacak 7-gece kulüplerine beraber gitmek serbest 8-ben tek başıma gece kulübüme gidersem ben istediğim saate eve geleceğim bana laf etmeyecek 9-İzmir'de ve Antalya'da yazlığı olacak İzmir Karşıyaka Antalya Konyaaltı'ndan yazlığı olacak 10-kıyafetlerime hiç karışmayacak 11- bana özel banka kartı ayarlayacak içine yüklü miktarda para koyacak 12-devlet hastanesine gidilmeyecek her zaman en iyi acıbadem medicane gibi hastanelere gidilecek 13-her 2 yazlıkta da hizmetçileri ve güvenliği olacak ve her yazlıktaki 2 evde ayrı arabası olacak 14-adam dul olmayacak ve çocukları asla olmayacak ben de çocuk istemiyorum baş başa güzel hayat için berki ileride yıllar sonra çocuk olur berki ama 15-yurt dışına hotellere gideceğiz yurt dışına gideceğiz gezmeye 16-mesleği Şişli'de şirket patronu olabilir 17-içki içmek serbest olacak bana da içmeme karışmayacak kendisi de içki içecek 18-Almanya'da evi olabilir ama zorunlu değil 19-çifte vatandaş olabilir ama zorunlu değil 20-Amerika'dan Almanya'dan en iyi doktorları getir (te) cek bana oda yılda 1 21-Dubai'de evi olabilir ama zorunlu değil 22-en iyi markalardan alışveriş yapacak bosch apple kiğılı vb
Kendime erkek istiyorum ama istediğim erkeğin özelliklerini detay kısmına yazıcam bakalım beğencek misiniz lütfen okuyunuz?
Valla güzel olmuş
Bilemedim şimdi
Ben sana nediyim allahın manyağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: