♾️ Karakterinizde nostaljiğe özlem var mı? Size nostalji desem aklınıza ilk gelen şey ne olur? Şarkı, filmler, oyunlar, ya da size eskiyi hatırlatan eşyalar/ürünler.

♾️ Karakterinizde nostaljiğe özlem var mı? Size nostalji desem aklınıza ilk gelen şey ne olur? Şarkı, filmler, oyunlar, ya da size eskiyi hatırlatan eşyalar/ürünler.

Aşırı düşkünüm zaten 90'ların çocuğuyum öncelikle o dönem müzikleri benim için vazgeçilmez o dönem eşyaları aynı şekilde ve samimi gerçek dostluklar... vb. çok var aklıma gelenler şimdilik bunlar...
Eski diziler , filmler , programlar , şarkılar ve tabii ki çocukluğum ve ergenliğim geliyor. Kısacası yaşadığım o dönemler de ki yaşanılan önemli tüm olaylar ve gelişmeler aklıma geliyor. Yani meşhur o doksanlı yıllar...
Şarkılar, diziler, tetris, atari, patlayan şeker, cino çikolata, gece yarısına kadar sokakta oynamak, mavi önlük, 2000 liler, cd ler, ev telefonu.. falan filan
Çoğu da sevdiğim şeyler :D sjsjjs
Şarkılar, 90’lar, dedemin evindeki siyah beyaz fotoğraflar, patlayan şeker, Yeşilçam filmleri.
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 🥳
Cevap
12Cevap
Müzik ve film geliyor direk aklıma...😄
Çocukluğum geliyor :ddd
sdfsdfsdf
Eski anılarım aklıma geliyor. Evet, bir kısmını özlüyorum ama bir yandan da geleceğin daha iyi olabileceğini düşünüyorum ve öyle olmasını umuyorum..
Valla lisede bilgisayar dersinde oynadığımız oyunlar geliyor aklıma ates ve su puanlı giydirme vs. Ve stardoll...
War. bazı mekanlar bana hep eski haliyle görünür, o zamanı yaşatır. bazı mekanlar 30 yıl öncesine ait benim için
Msn vardi play station 1 internet cafenin zevki winamp dan muzik dinlemek vardo daha neler neler..
Dox hotel de geçirdiğim zamanlar arkadaş ortamım çok iyiydi
Şarkı olarak eski pop şarkılar. Hadise'nin şarkıları olsun diğer sanatçıların meşhur şarkıları
Elmalı turta ve Donald amca dergisi her ay heyecanla alıp okuduğum🍀🗝️
Kesinlikle, tam da Windows XP 'nin yeni olduğu yıllar 😍
Böyle şarkılar gelir aklıma:
https://www.youtube.com/embed/wVbN14D41ugWindows xp ve Olacak o kadar
Doksanlar
Kıyafetler... çok hoş ve tatlı oluyor
duygulandım xp görünce :)
Vefa bozacısı geldi valla :D
Adile naşit aklıma gelir
Müzik filan geliyo
Müzik
şarkılar geliyor