Sizce hassas ve narin olmak kötü bir şey mi, narin birine yaklaşmaktan çekinir miydiniz?
Sizce hassas ve narin olmak kötü bir şey mi, narin birine yaklaşmaktan çekinir miydiniz?
Narin insanlar kolay harcanır. Kötü bir şey değilse bile iyi bir şey olmadığı bir gerçek. Kırılgan olmaktan korkmalı insan. Yeri geldiğinde kır ama kırılma.
Onceden boyleydim. Eger erkekseniz ve hassasaniz acilen degişin. erkekleri gectim kizlar ustunuzden gecer. İyiki bu durumu duzellttim. Bazen narin olurum oda bebeklere hayvanlara veya bazi kizlara. Onun disinda bakislarimla adami doverim aw, onceden ozur dilerdim ulan neymis eskiden be. Yani kavgaya meyilli olmayin abarttim ama. kesinlikle narin olmayin bazi konularda.
Narin olmak kötü bir şey değil.. ama iyi niyetli olduğumuz zaman insanlar kötüye kullanıyor bunu bu yüzden de hak edene hak ettiği gibi davranmak lazım hayatta her zaman.. bende öyle yapıyorum mesela sevgimi değerimi kim hak etmiyorsa ona iyi davranmıyorum artık.. çünkü üzülen duygusal ve narin insanlar oluyor hep
Cevap
17Cevap
Her yönümüzü her şeyde kullanmak saçma. Sürekli narin olunmamalı. Bazen dişlerinin sivriliğini göstermen gerekiyor
Narinler hiç çekilmiyor ya. Biz erkekler olarak bizi duvardan duvara vuracak kadın istiyoruz assjddk
Onu anladik zaten djxjd ruhumuzdan anlamiyorsunuz
Sorun bende degil bence ben gauet normal bi soru sordum onlar lafi baska yere cekmisler djdj
😄
Aşırı nezaket iğrenç bir şey aşırıdan herzaman kaçın bir çizgi belirle ve onun üzerinden yol al aksi takdirde hoslanmayacagin şeylerle karsilasirsin.
Yoo kadına özelikle yakışıyor.. ama bu abartilmamali.. bunu kullananlar var
Bahsettiğiniz sinsilik kismina giriyor degil mi
Hım bence bencillik.. ben hassaim napayım bana böyle davrancaksin şunu demiceksin bunu yapmicaksin beni böyle kabul etceksin deyip.. hiç mucadale etmemek burdan konfor yaratmak kendine
Cok haklisiniz
Kötü değil ama herşeye kırıldıkları için insanlar böyle kişilerle konuşmaktan kaçar
Kötülüğü bı tek sana olur, insanlar bunu umursamaz üzülen hep sen olursun
Kedi gibi uysal tatlı olmak lazım ama hak etmiyor edeni tırmalamak 😄
Tabiki kötü bir şey değil ancak bu durumu kullanacak olan insanlara karşı da dikkatli olmak gerekir
Dişil bir şey bence güzel ….
ama çok ürkek olursa nasıl yaklaşırım ki😕🙃
Kötü yaa ben tahammül edemiyorum bi yerden sonra yoruyor maalesef
İyi bir şey kibar narin olmak kadınlara yakışıyor
Soruyu doğru anlayan biri. Allah senden razi olsun 😄
Allah senden de razı olsun narin kadın 😄 millet yatak falan demiş ya manyak bunlar 😅
😄😄
Ödüllü sorulara görüş atmaya devam ediyor musun 😄
Ödül ilgimi cekerse evet dhxhd
En son hangi ödülü aldın sjsksk
Uzun zaman oldu hatirlamiyorum
Peki narin hanım iyi günler diliyorum 😄
👋🏻size de
Evet kotu bir sey. Onune gelen seni incitip gider.
Bence evet kendimden biliyorum 😅
Narin mütevazi nazik olmak güzel bişi tabiki ben tercih ederim kötü değil🙂
Hayır yatakta çok zevkli sd
Akliniz fikriniz orada. Biz onu mu sorduk?
hayır tabiki de
Değil
bence çok iyi bir şey
Yerine gore iyi ya da kotu.
Sen narin misin
Yok değil
Hayır tabiki. Hatta harika.
Evet
Kaba olmaktan sa narin olmak güzel
Bence değil
Kotu
Bazen