Ben bunu hep yapıyorum paranoyağım biraz. 😶

Evet ararım, her şakanın altında bir gerçek vardır.
Hayır, önemsediğim bir şey değil.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bunu hep yapıyorum paranoyağım biraz. 😶

Mesele hiç unutmam benim arkadaş herkesin içinde şey demişti ya ben bu insanları anlayamıyorum nasıl evde dururlar bence o lafı bana soktu sonra turdaki insanların üzülmesi beni de üzer ben onu üstüme aldım neden çünkü ben bir şey istiyordum abim almıyordu bir kolye herhalde ya da ben yanlış anladım bilmiyorum
Her lafın altında farklı anlamlar aramak hastalıklı bir davranış. Farklı anlamlar aramamı gerektirecek durumlar olursa şayet bu arayışa girerim o kadar.
Kimin söylediğine bağlı
Bazılarının hiç bir lafı batmaz iken
Bazılarının her söylediği batar.
Çünkü bilirsin az çok karşındaki kişinin tiniyetini ve neyi ne amaçla söylediğini az çok sezersin.
Ben karşımda ki kişiye göre değerlendiririm. bazıları laf altından gizlice bir şey ima etmeye çalışır bunu da anlarım zaten. bir de fark edince üste çıkarlar.. çok alıngansın derler :D :D sdfsdf
Cevap
9Cevap
Ohoo öyle bir şey yaparsam ne arkadaşım kalır etrafımda ne eşim dostum.
Bu kişiyi mutsuz eder gadası
Karşımdaki insanın bendemi samimiyet oranına bağlı ama buda bir gerçek ama her şakanın altında bir gerçeklik vardır illaki
Önemsemiyorum. Gerçekten söylediği lafların altında gizli bir şey varsa ve bunu fark ettiysem yinede önemsemem, insanların düşünceleri umrumda değil.
Karşımdaki kişiye göre değişir. Samimiyetine inandığım birinde aramam.
Aramam keşke arasam.. aşırı iyimserim sonradan dank ediyor
Ben şaka yaparım ama alttan alttan istediğimi ya da rahatsız olduğum konuyu belli ederim. Direkt söylemek beni rahatsız ediyor
Hayır tabi ki her lafın altında başka şey aranmaz.
Öyle çok deşmiyorum üsten bakmak yeterki
*Yeterli
Yok zaten kişi belli ettiği için aramam
Genelde söylenene inanırım...
Anlamam çok yorucu bu
Evet maalesef ya😅😅😅
Önemsediğim birisi ise hayır
Aramam, öylesi çok yorucu olur..
Hayır. Aramıyorum. Bu iyi bir huy değil.
Evet ararım.
bazen evet
Evet ararım
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?