♾️ Size göre güzel bir günün başlangıcında ne olmalı, neler sabahı daha güzel ve çekilir hale getirir...

♾️ Size göre güzel bir günün başlangıcında ne olmalı, neler sabahı daha güzel ve çekilir hale getirir...

Müzikle, kahvaltıyla, kahveyle ya da sporla.. Kişiye göre değişebilir bence, ben uykumu alabildiysem genellikle güzel bir sabah oluyor benim için 😄
Sevgilimle/eşimle ve müzikle başlayan sabahları tek geçerim her zaman. Yalnızsam da çizgi film izleyip odamı havalandırıyorum KS de görüş yazmak da çok eğlenceli bi yandan kahve, elmalı kurabiye ve bitter çikolata keyfi yaşanıyor öğle yemeği hazırlığı bu şekilde genellikle benim için 🍀🗝️
☺️🍀🗝️☕
🥰🌺
Onun mesaji dicektim ıh demiyorum. Hmm güzel bir rüya görerek uyanmak ya da aksamdan güzel bir dus aldiysam sabahina bebek gibi uyanmak.. ve bir kahve kahvesiz olmaz.
Kahve ve sigarayla başlar...😄☕🚬
Afiyet olsunn :D 🚬☕
Kahve bitti çayla devam ediyorum...😄
Oo oda güzeldir afiyet olsun tekrar.. :D ben kahveye devam
Teşekkür ederim ablacım...😌🥳🌺
Rica ederim ablam.. ☺️🌺🤗
Cevap
9Cevap
Çokokrem demeyeceğim😂 bence güzel sabah olmaz öğlen uyumak çok iyi olur
Çokokrem demedin iyi ki teşekkür ederim 😂
Öğlen uyanmak olacak o rica ederim😂
Herşeyden önce içinde bir şey veya birşeylere dair umut yoksa her türlü güzel başlamaz...
yatağına gelip seni uyandıran kediyle başlar.. meoww jsjkfdjs
En mutlu sabahlar çokokremle başlarrrr çokokreeeemm
Bilmiyorum şu an gerginiim
Aa neden? bugün nasılsın :)
Kabusla uyanıp gidiceğim yere geç kalıyordum :D iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın :)
Rica ederim dün yazmayı unutmuşum neden gerginsin diye :D bende iyiyim teşekkürler
Güzel bir yürüyüşle başlar
Güzel bir sevgilinin sıcacık gülüşüyle
Güzel bir gülümsemeyle
Spor ile başlar 😂
Nutella
Sağlıkla, huzurla, farkındalıkla...
Güzel bir kahvaltı ve yürüyüş ile.
Şu sokak köpekleri olmasa spor ile başlar derdim
En tatlı sabahlar çokokremler başlarr
Kahvaltı
Meditasyon
Güzel kahvaltıyla