Kişilik & Karakter Günü yorgun mu bitirdiniz? ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Bezdum🥺 Evettttttt Hayırrrrrr Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Günü yorgun mu bitirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hastayım 4 gündür yorgun halsiz her yerimi ağrıyan öksürük ve nezleyle uğraşan birisiyim 0 7 Yorumla ikizterazi +1 yıl Doktora gittin mi🥺 Yorumla ouzinyo +1 yıl Gittim burun spreyi ağız spreyi kas ağrıları için bi hap ağrı kesici ve enfeksiyonlara karşı olmak üzere 5 tane ilaçla geri döndüm 🥺 Yorumla ikizterazi +1 yıl Gecmis olsun🥺 Yorumla xyzttml +1 yıl Burun spreylerini çok kullanma tavsiyem alışıyor sonra Yorumla ouzinyo +1 yıl @xyzttml Kim alışıyor Yorumla ouzinyo +1 yıl Teşkürler Yorumla xyzttml +1 yıl Burun Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Devam ediyoruz :D bitmedi ve hayır yorgun değilim 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Hiçbir şey yapmadığım hâlde çok yorgun hissediyorum. 0 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Evet, tüm gün hiçbir şey yapmamanın ağırlığı var üstümde. 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sanki yerden yere vurmuşlar beni o derece yorgunum 😁 0 0 Yorumla
Balıketliçıtır Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bugün fazla yorulmadım kafa olarak bitkinim ama bedenim çok yorulmadı 0 0 Yorumla
TheLeydimm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl sorma ya temizlik yemek vs derken anca vakit kalıyor dinlenmeye 0 0 Yorumla
Somurtkan-Şirin_2 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ughh ben günü yorgun bitirmemekten ölçülemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett! 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Akşama kadar ayakta çalışıyorum tabiki akşam pertim çıkmış olarak ewe geliyorum 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır pek yorgun değilim ama bir şey de yapmak istemiyor canım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bittum ses mes kaldıramıyorum artık odama kitledim kendimi 😂😂😂 Pazartesiye kadar ben yogummmm 😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Evet oturdum kaldim uyucam gidemiyorum 1 0 Yorumla
Ahmet2011 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sınavlar yaklaştı 4.5 saat ders çalışıp test çözdüm 🥱 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Evettttttttt yorgunum 0 0 Yorumla
Gülümserken Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Hayır enerjik bitirdim. 0 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yorgun değilim canım sıkkın 0 0 Yorumla
Mutsuz_girl00 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Nöbetçiyim ve toplantı vardı açıkçası partim çıktı 0 0 Yorumla
mehmet0234 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Evet inşaat işi yordu beni 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yorgun degilim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yess 0 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. evet çok 0 0 Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Maalesef 😔 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. biraz, 0 0 Yorumla
şanssızımamk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben her gün yorgunum 0 2 Yorumla AnimeyiSevenKedi +1 yıl Ah be ;( Yorumla şanssızımamk +1 yıl 😢 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet maalesef 😞 0 0 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Hastayım 4 gündür yorgun halsiz her yerimi ağrıyan öksürük ve nezleyle uğraşan birisiyim
Doktora gittin mi🥺
Gittim burun spreyi ağız spreyi kas ağrıları için bi hap ağrı kesici ve enfeksiyonlara karşı olmak üzere 5 tane ilaçla geri döndüm 🥺
Gecmis olsun🥺
Burun spreylerini çok kullanma tavsiyem alışıyor sonra
@xyzttml Kim alışıyor
Teşkürler
Burun
Devam ediyoruz :D bitmedi ve hayır yorgun değilim
Hiçbir şey yapmadığım hâlde çok yorgun hissediyorum.
Evet, tüm gün hiçbir şey yapmamanın ağırlığı var üstümde.
Sanki yerden yere vurmuşlar beni o derece yorgunum 😁
Bugün fazla yorulmadım kafa olarak bitkinim ama bedenim çok yorulmadı
sorma ya temizlik yemek vs derken anca vakit kalıyor dinlenmeye
Ughh ben günü yorgun bitirmemekten ölçülemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Akşama kadar ayakta çalışıyorum tabiki akşam pertim çıkmış olarak ewe geliyorum
Hayır pek yorgun değilim ama bir şey de yapmak istemiyor canım
Bittum ses mes kaldıramıyorum artık odama kitledim kendimi 😂😂😂 Pazartesiye kadar ben yogummmm 😂
Evet oturdum kaldim uyucam gidemiyorum
Sınavlar yaklaştı 4.5 saat ders çalışıp test çözdüm 🥱
Evettttttttt yorgunum
Hayır enerjik bitirdim.
Maalesef bu gün yoruldum.
Yorgun değilim canım sıkkın
Bugün yorucu değildi
Benim için normal bir haftaydı.
Nöbetçiyim ve toplantı vardı açıkçası partim çıktı
Benim her günüm yorgun geçiyor
Hayır. Az çalıştım. Gayet iyiyim.
Evet inşaat işi yordu beni