Cok yalnizim Allaha söz verip tovve edip edip yine ayni seyi yapiyorum aciklamayi okur musunuz?

Kimsesiz gibiyim 26 yasimdayim bu zamana kadar hic sevilmedim sevildigime inandirilip hayal kirikliga ugratildim cok kisi girmedi hayatima 2 kisi girdi biri yakin tarihlerde diger 7 sene onceydi guven kirikligim vardi ilk defa birine tum korkularima ragmen yaklastim olmadı. Bana acilan kisi oydu sonra arkadas kaldik sevgili olmak istiyor ama olmuyor bende artik kafa yormuyorum ama yoruldum bir patronuma karsi bir bu kisiye karsi asik gibiymisim ama aslinda degil bendeki ask felan sadece sevilme istegi patronum 1 bucum ay yoktu geldi yine gidicekmis yurtdisina bunu duydum moralim cok bozuldu. Yiyip yiyip kusuyorum arkadasim yok bakimsiz ve kilolu degilim begenenler oluyor ama brn kendimi hep eksik hissediyorum. Babam pek konusmuyor elinde surekli iş felan bende is ev ev iş odama kapaniyorum. Kalbim cok kirik
Cok yalnizim Allaha söz verip tovve edip edip yine ayni seyi yapiyorum aciklamayi okur musunuz?